Φιλική νίκη για την Κ17 της ΑΕΚ

Φιλική νίκη για την Κ17 της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (5/09) στα Σπάτα η Κ17 της ΑΕΚ επικράτησε με 4-0 της αντίστοιχης της Κηφισιάς.

Την εξαιρετική του κατάσταση επιβεβαίωσε η ΑΕΚ Κ17 εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Σήμερα το πρωί έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Κ17 της Κηφισιάς στα Σπάτα κι επικράτησε με σκορ 4-0 πραγματοποιώντας εξαιρετική απόδοση.

Ο προπονητής Μάρκος Δήμος χρησιμοποίησε μάλιστα όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και το γεγονός που τον ικανοποίησε ήταν ότι οι πολλές αλλαγές δεν επηρέασαν σε κανένα σημείο την ομοιογένεια της ομάδας του.

Το σκόρ άνοιξε στο 18′ ο Ρούσσος με όμορφο πλασέ απο το ύψος του πέναλτι. Στο 37′ ο Τάμπας με πέναλτι (το κέρδισε ο Μουλτσιάς) έκανε το 2-0, ενώ στο 70′ ο Ελγκέρια ανέβασε τον δείκτη του σκόρ στο 3-0 με ωραίο μονοκόμματο σούτ, μετά από εξαιρετική σέντρα-ασίστ του Τάμπα απο τα δεξιά της επίθεσης.

Το τελικό σκόρ (4-0) διαμόρφωσε ο Μπούσης στις καθυστερήσεις, με ωραίο σούτ αρκετά μέτρα έξω απο την μεγάλη περιοχή

Πηγή:  Sports-Academies.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X