Κέρδος (και) οι επιστροφές

Κέρδος (και) οι επιστροφές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλο το διάστημα που ο Πέτρος Μάνταλος βρισκόταν στα …πιτς, η ΑΕΚ έχασε τον καλύτερο της παίκτη στη μεσαία γραμμή. Απο την περυσινή σεζόν ο μέσος της Ένωσης έδειξε την ποιότητα του και πόσο αναγκαίος είναι για την ομάδα. Χθες επέστρεψε μετά από 5.5 μήνες στο γήπεδο. Ο “ηγέτης” της κιτρινόμαυρης μεσαίας γραμμής έδειξε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έτοιμος να πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του.

Έτσι και αλλιώς ο Δέλλας είχε τονίσει προ εβδομάδων ότι στο θέμα του Μάνταλου δεν θα υπάρξει βιασύνη στην επιστροφή του. Και χθες εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τα όσα είδε στο γήπεδο.

Ο ποδοσφαιριστής δούλεψε πολύ και χθες έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο. Μάλιστα στη φάση του 3ου γκολ, μπορεί να σκόραρε ο Βασιλαντωνόπουλος, αλλά οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του, έτρεξαν πάνω στον Μάνταλο.

Απο κει και πέρα μια ακόμα ευχάριστη είδηση από το χθεσινό φιλικό ήταν η επιστροφή του Μιγκέλ Κορδέρο. Ο Ισπανός πήρε το περιβραχιόνιο από τον Ανάκογλου και έκανε το γνωστό του γεμάτο παιχνίδι. Είναι σαφές ότι ο Κορδέρο είναι σημαντικό “γρανάζι” στη μηχανή του Δέλλα, που έχει την δυνατότητα στη πορεία των αγώνων να τον χρησιμοποιήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X