Μεταγραφές μεν, αλλά…

Μεταγραφές μεν, αλλά…
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες ημέρες, η κουβέντα για τις μεταγραφές έχει «ανάψει» για τα καλά. Ποιοι ήρθαν, ποιοι δεν ήρθαν, ποιοι θα έπρεπε να έρθουν, πόσα δόθηκαν και άλλα πολλά. Βέβαια, το θέμα είναι πως για μια οργανωμένη ομάδα το ζήτημα δεν είναι να κάνει μεταγραφές, αλλά να προχωρά σε ουσιαστικές προσθήκες. Οσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα είναι απόλυτα ενδεικτικά, πως μεταγραφές μεν, αλλά μόνο για παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.
Στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν, ο Δέλλας έχει ξεκινήσει ως βασικούς μόνο τους μισούς από τους νεομεταγραφέντες. Από τους δέκα που ήρθαν το καλοκαίρι, βασικοί ξεκίνησαν οι Μπαρόχα, Γκάλο, Σιμόες, Βάργκας και Τζεμπούρ (μόνο στο πρώτο ματς). Από τους υπόλοιπους πέντε, ο Μπουονανότε έπαιξε κάποια λεπτά στα δύο ματς, ενώ οι Ντίντακ, Αρθο, Βασιλαντωνόπουλος και Ανδρεόπουλος δεν χρησιμοποιήθηκαν (ο Ισπανός αριστερός μπακ πάντως, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς).
Από αυτήν την απλή απαρίθμηση των δεδομένων που δημιουργήθηκαν στα δύο πρώτα παιχνίδια, γίνεται φανερό σε όλους πως ο Δέλλας στηρίζει το πλάνο που δημιούργησε τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύει σε παίκτες που έχει δουλέψει για πολύ καιρό μαζί τους, ποντάρει σε αυτούς και περιμένει την εξέλιξη τους. Και αυτό δικαιολογεί εν πολλοίς τον δισταγμό και την αρνητική άποψη του για μία νέα προσθήκη φορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X