Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για την Κ20 της ΑΕΚ, εύκολο 3-0 με τον Πλατανιά στα Σπάτα

Σεφτέ για Βλαχομήτρο - Κυριαζή στην Κ20 του Μανωλά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek k20aaΗ Κ20 της ΑΕΚ… αντέγραψε την πρώτη ομάδα και νίκησε τον Πλατανιά με το ίδιο σκορ (3-0) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νέων. Το ματς έγινε στο γήπεδο των Σπάτων και η Ένωση έφτασε σε μια άνετη επικράτηση. Οι παίκτες του Στέλιου Μανωλά μπήκαν δυναμικά στον αγώνα και προηγήθηκαν με τον Κυριαζή στο 10ο λεπτό. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Πλατανιά, τον απέφυγε και έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ. Με εξαίρεση 1-2 καλές στιγμές το πρώτο 45λεπτο δεν είχε πολλά πράγματα για να θυμόμαστε και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0.

Στη συνέχεια, η ΑΕΚ σκόραρε στο 55ο λεπτό με σουτ του Βλαχομήτρου μέσα από την περιοχή, ενώ το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε πέντε λεπτά αργότερα. Ήταν ένα γέμισμα του Γιαννούτσου που με τη βοήθεια του ανέμου έγινε απειλητικό σουτ και τελικά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0! Οι “κιτρινόμαυροι” διατήρησαν τον έλεγχο του ματς ως το τέλος, δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το νέο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ: Πάντος, Βιδάλλης, Κοφσανίδης, Γραμματίκας, Τσέλιος, Γιαννούτσος, Μήχας (45′ Λίτσι), Βλαχομήτρος (70′ Γεωργαμλής), Καρβουνίδης, Αντωνίου (55′ Σπηλιώτης), Κυριαζής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X