Ο Τσαλουχίδης στη Βέροια

Ο Τσαλουχίδης στη Βέροια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

veroia3Εφτασε τα 52 χρόνια του και μετά από μια μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα σε Βέροια, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Εθνική ομάδα ήρθε η ώρα της επιστροφής.

Μετά την παρουσία του στη Βέροια ως ποδοσφαιριστή και ως προπονητή στο πρόσφατο παρελθόν, ο Γιώτης Τσαλουχίδης αναλαμβάνει πλέον και καθήκοντα γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού της τμήματος, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Ημαθίας το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Από την ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Γιώτη Τσαλουχίδη. Η μεγάλη δόξα της “Βασίλισσας του Βορρά”, του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος αναλαμβάνει τη θέση γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ο Τσαλουχίδης από την ομάδα της Βέροιας και το 1987 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, στην αρχή των αποκαλούμενων «πέτρινων» χρόνων, κατά τα οποία οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατέκτησαν το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα στα οκτώ χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα να πανηγυρίσει 2 κύπελλα Ελλάδας, το 1990 και το 1992.

Το 1995 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε για έναν χρόνο και επέστρεψε στη Βέροια για να αγωνιστεί άλλα τρία χρόνια, τερματίζοντας την καριέρα του στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X