Προ των πυλών της ΑΕΚ ο Εντίν Άτιτς – «Φτιάχτηκε» με τον κόσμο ο Αγγελόπουλος

Προ των πυλών της ΑΕΚ ο Εντίν Άτιτς – «Φτιάχτηκε» με τον κόσμο ο Αγγελόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

atic1Το παιδομάζωμα στην ΑΕΚ δεν περιορίζεται εντός ελληνικών συνόρων και φαίνεται να βρίσκεται κοντά στο να ανακοινώσει τον Εντίν Άτιτς.

Ο 18χρονος σούτινγκ γκαρντ (2.01μ) εντυπωσίασε με την παρουσία του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 του Βόλου που κατακτήθηκε από την Ελλάδα και βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Η διοίκηση της “βασίλισσας” παρακολουθεί εδώ και καιρό την περίπτωση του ταλαντούχου παίκτη και είναι έτοιμη να τον ντύσει στα κιτιρνόμαυρα.

Ο Άτιτς αναμένεται να κλείσει τις θέσεις στο 2 και στο 3 της «Βασίλισσας» και είναι ένα ακόμα κομμάτι στο  «κιτρινόμαυρο» παζλ.

Στο μεταξύ στην ΚΑΕ ήταν φτιαγμένοι από την παρουσία του κόσμου στη χθεσινή πρώτη. Παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινωθεί ότι ήταν κλειστή για τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους, ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν χάλασε το χατίρι σε αυτούς που βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Ο ιδιοκτήτης της «Βασίλισσας» ήταν ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση που έχει και η φετινή προσπάθεια του και περιμένει τον κόσμο στο γήπεδο, όταν και θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X