«Κιτρινόμαυρη τρέλα» για την Ξάνθη

«Κιτρινόμαυρη τρέλα» για την Ξάνθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos-xanthi-κοσμος-ξανθηΕφτανε μόνο η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για να διαπιστωθεί η τεράστια δυναμική της ΑΕΚ με την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Οι Ενωσίτες κατάφεραν να δώσουν άλλο χρώμα στο ΟΑΚΑ, αλλά όπως φαίνεται, αυτό ήταν μόνο η αρχή. Αν και βρισκόμαστε ακόμα μακριά από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση στην Ξάνθη, η κινητοποίηση που υπάρχει στον «κιτρινόμαυρο» κόσμο είναι απίστευτη.

Τα τηλέφωνα της ΠΑΕ…έσπασαν από τις κλήσεις φίλων της ΑΕΚ που ζητούσαν πληροφορίες για τα εισιτήρια της αναμέτρησης. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το πεταλάκι θα γεμίσει ασφυκτικά, ενώ είναι πολύ πιθανό Ενωσίτες να βρεθούν και σε άλλες θύρες του γηπέδου της ακριτικής πόλης.

Πέραν από τον κόσμο της ΑΕΚ στην Αθήνα, τεράστια ανταπόκριση υπάρχει και από την περιφέρεια. Ειδικά οι Ενωσίτες της βόρειας Ελλάδας, φαντάζουν ως γίγαντα που ξύπνησε από τον λήθαργο και αναμένεται να υπάρξει τεράστιος ξεσηκωμός από την Κατερίνη ως την Αλεξανδρούπολη και από την Πτολεμαΐδα ως την Κομοτηνή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X