Ο Μελισσανίδης δεν θα γίνει ποτέ Μαρινάκης

Ο πόλεμος έχει αρχίσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis1-μελισσανιδηςΚατ’ αρχήν. Ο Μαρινάκης φοβάται τον Μελισσανίδη. Κι αν δεν διαβάζεται καλά το ρήμα «φοβάται» ας το πούμε αλλοιώς, ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπολογίζει σα σοβαρό αντίπαλο το πρώην φιλαράκι του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μαγκιά του Μαρινάκη να ζυγίζει τα πράγματα στο χώρο. Και να μετράει μέχρι πόσο μπορεί να ζημιωθεί από τον συγκεκριμένο Μελισσανίδη. Τον πολύ αξιόπιστο ανταγωνιστή του, όπως ο ίδιος Μαρινάκης εκτιμάει. Καρατσεκαρισμένο.

Και ο Μελισσανίδης, άλλωστε, φοβάται τον Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός είναι το βαρύ πυροβολικό του πρωταθλήματος. Ο τίγρης, λοιπόν, δεν είναι κορόιδο να σκεφτεί «Έλα, μωρέ, ποιος Μαρινάκης, της πλάκας είναι ο χοντρός, θα του δαγκώσω τα κουμπια».

Μόνο της πλάκας δεν είναι το αφεντικό του Ολυμπιακού. Έχει πάρει πολύ σοβαρά, και πολύ προσωπικά, την εμπλοκή του με το ποδόσφαιρο. Ασχολείται καθημερινά 24 ώρες με το πρωτάθλημα, με ό,τι σχετίζεται με το πρωτάθλημα, όχι μονάχα με τον Ολυμπιακό.

Να ξέρουμε τι λέμε. Δεν κάνει χόμπυ ο Μαρινάκης. Ούτε ο Ολυμπιακός δεν έχει αντιπάλους στο πρωτάθλημα, άσχετα αν αυτοί είναι με μικρότερα κυβικά. Άρα, επόμενο είναι ο πρόεδρός του να ενδιαφέρεται για ό,τι τρέχει στον ορίζοντα. Και τον τρώει η ευγενής φιλοδοξία να ξεπεράσει τον Κόκκαλη. Όπως ο Μίστερ πρωτάθλημα Σόκρατες ξεπέρασε σε αίγλη τον αξέχαστο Νίκο Γουλανδρή.

Και εδώ είναι το μέγα «παράπονο» των αεκτζήδων. Γιατί ο Μελισσανίδης έχει ξεχάσει τον… τίγρη μέσα του. Εκείνον τον Μελισσανίδη που αναποδογύριζε το τραπεζάκι των διαιτητών μέσα στα αποδυτήριά τους στο Καραϊσκάκη. Εκείνον τον Μελισσανίδη που μπουκάριζε στα γραφεία της ΕΠΟ και μοίραζε χαστούκια σε όποιον έπαιζε βρώμικα σε βάρος της ΑΕΚ.

Πάνε αυτά. Ξέχασέ τα. Ο Μελισσανίδης πλέον δεν είναι στη φάση που βρίσκεται ακόμα ο Μαρινάκης. Που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό. Που είναι ετοιμοπόλεμος κάθε στιγμή. Επειδή δεν συμβιβάζεται σαν πρόεδρος με την προοπτική να χάσει το πρωτάθλημα.

Είναι και θέμα χαρακτήρα. Του Αλαφούζου για παράδειγμα του αρέσει η πασαρέλα. Του Σαββίδη, από την άλλη, να μην ασχολείται καν, να μην τον ενδιαφέρει επί της ουσίας ο ΠΑΟΚ. Όπως το ίδιο ήταν ο Τσίγγερ, δεν τον συγκινούσε ο Παναθηναϊκός στη μετα τον καπετάνιο περίοδο.

Η ΑΕΚ είναι πολύ μέσα στη σκέψη και την καρδιά του Μελισσανίδη. Όμως! Ο άνθρωπος δεν είναι γραφικός. Αυτό που χρειάζεται η ΑΕΚ από τον Μελισσανίδη δεν θα το δει από τον τίγρη όπως τον ξέραμε στον Ιωνικό και αργότερα στην ΑΕΚ.

Δεν αποκλείεται αύριο να αλλάξει συμπεριφορά στη σχέση του με τον Ολυμπιακό και ο Μαρινάκης. Τίποτα δεν αποκλείεται.

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X