«Ετοιμοι για το πρώτο τρίποντο»

«Ετοιμοι για το πρώτο τρίποντο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas-δελλαςΗ εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στην Ιντερ ήταν εξαιρετική και δικαιολογημένα απέσπασε κολακευτικά σχόλια από την πλειοψηφία των θεατών. Ωστόσο, το ματς με τους «νερατζούρι» ήταν σημαντικό για το γόητρο και την απόδειξη ετοιμότητας της Ενωσης. Τα σπουδαία ξεκινούν από το Σάββατο, εκεί όπου απέναντι στον Πλατανιά ξεκινά η προσπάθεια για την απόκτηση βαθμών και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

«Τα φιλικά τελείωσαν. Αρχίζει το πρωτάθλημα και τα επίσημα ματς για εμάς και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Αυτά τα ματς είναι πιο σημαντικά γιατί δίνουν βαθμούς. Και εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του Τραϊανού Δέλλα προς τους παίκτες πριν την αποψινή προπόνηση.

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μη τους συγχαρεί για την εμφάνιση κόντρα στην Ιντερ. «Συγχαρητήρια για την εικόνα σας στο γήπεδο. Είχαμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει αν είχαμε καλύτερη τελική πάσα σε κάποιες από τις προσπάθειες που κάναμε», σχολίασε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X