Σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ο Μάνταλος, πλησιάζει η επιστροφή του

Σε μεγάλα κέφια ο Μάνταλος έκανε εντυπωσιακά "τελειώματα" φάσεων (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos - μανταλοςΕίναι φανερό πως ο χρόνος για την ολική επαναφορά του Πέτρου Μάνταλου στην αγωνιστική δράση μετρά αντίστροφα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός συμμετείχε σε αρκετές προπονήσεις κατά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία και συνεχίζει με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς. Ο Μάνταλος συμμετείχε και σήμερα κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, εκτελώντας στο 100% το πρόγραμμα όσων δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό απέναντι στην Ιντερ.

Βέβαια, στην ΑΕΚ θέλουν να είναι πολύ προσεκτικοί με τον Μάνταλο και δεν βιάζονται καθόλου για την επιστροφή του. Όλα δείχνουν πως ο μαέστρος της Ενωσης θα είναι στη διάθεση του Δέλλα, μετά την πρώτη διακοπή του Σεπτεμβρίου. Σημαντικό για την ΑΕΚ είναι πως τα αγωνιστικά προβλήματα περιορίζονται στον Κορδέρο. Ο Ισπανός χαφ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X