Δίπλαρος, το απρόσμενο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί άμεσα

Μέσα στην ημέρα τελειώνει ο Δίπλαρος, μετά τα όσα δήλωσε για τη "Βασίλισσα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

diplaros-διπλαροςΗ ΑΕΚ εδώ και μήνες σχεδιάζει την ένταξη νέων, ταλαντούχων παικτών στο δυναμικό της με βλέψεις για το άμεσο και όχι μόνο μέλλον. Ο Νίκος Δίπλαρος ήταν μια τέτοια περίπτωση, αλλά η πρόσφατη δήλωσή του ίσως δώσει τέλος στη συνεργασία του με την ΑΕΚ, πριν ακόμη αυτή ξεκινήσει.

«Η ΑΕΚ είναι νέα αρχή, έχω όρεξη για δουλειά, αλλά στην εποχή μας ζητώ το καλύτερο για τον εαυτό μου και θέλω να παίξω τώρα καλά, ώστε να πάω μια μέρα στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό…», ανέφερε στην “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Αναμφίβολα μια δήλωση που προκάλεσε απογοήτευση και δυσαρέσκεια στη διοίκηση και τον κόσμο της ΑΕΚ. Μια δήλωση που δείχνει ασέβεια για την ιστορία της ομάδας, για το παρόν της και όσα εκείνη πρεσβεύει.

Η αντίδραση του κόσμου ήταν ακαριαία, είτε μέσω των εκπομπών λόγου στο ραδιόφωνο είτε στα social media, η πλειοψηφία ζητά να μην φορέσει ο Δίπλαρος τη φανέλα της ΑΕΚ. Είναι γεγονός πως κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί. Φυσικά, υπάρχει και μερίδα του κόσμου που προτιμά διαφορετική διαχείριση, προστασία του αθλητή και εκτόνωση του θέματος.

Η ΑΕΚ καλείται να λύσει ένα πρόβλημα που ήρθε απρόσμενα και θα είναι καλό να τελειώσει σύντομα, ώστε να αφοσιωθούμε άπαντες στην ουσία, στο πραγματικό μπάσκετ και την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο χρόνος θα δείξει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει άμεσα συνάντηση των δύο πλευρών και το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει οριστικά, με τον τρόπο που θα ορίσει η ΚΑΕ.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X