Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Ντίντακ

Μένει η Εϊμπάρ, δυσκολίες για τον Ντίντακ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

didac-ντιντακΠροβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Ντίντακ. Όπως σας είχε ενημερώσει το enwsi.gr, στην ΑΕΚ είχαν δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση του 26χρονου Ισπανού και αυτό φαίνεται πως μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα στην ημέρα. Σύμφωνα με κάποιες πηγές, ο Ντίντακ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τις τελικές επαφές, αλλά και για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αυτό που απομένει είναι κάποιες λεπτομέρειες για τους όρους της συνεργασίας (αν το συμβόλαιο θα είναι «κλειστό» ή με οψιόν στην ΑΕΚ).

Στην ΑΕΚ βρίσκονται σε εγρήγορση, άλλα έπειτα από την αρνητική τροπή που έλαβαν οι υποθέσεις των Τζιοβάνι και Χαφέζ, προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Λέγεται πάντως πως θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, κάτι που δείχνει πως η υπόθεση είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο και άνευ συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ντίντακ θα είναι παίκτης της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X