Χοντζ ενάντια σε ΑΕΚ

Χοντζ ενάντια σε ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

walter_hodge_portadaΈνα είναι το σίγουρο για τον Γουόλτερ Χοντζ. Πως θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ. Ρευστότητα υπάρχει στο χρώμα της φανέλας που θα φοράει.

Και αυτό μιας και οι μνηστήρες για την απόκτησή του είναι τρεις με κοινό παρανομαστή την «Βασίλισσα». Η Κράσνι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πουερτορικανό πόιντ γκαρντ, προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, αλλά στη γωνία καραδοκούν Γαλατάσαράι και Παναθηναϊκός.

«Ο Γουόλτερ Χοντζ είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας… ανεβάσει και ελπίζουμε σε σύντομη απόκτησή του» είναι τα λεγόμενα των ανθρώπων της Ρώσικης ομάδας, που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο στο Eurocup με τον Δικέφαλο.

Ο 28χρονος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στην Πολωνική Γκόρα (2010-13), ακολούθησε η Ισπανική Λαμποράρ Κούτχα, όπου εκτοξεύτηκε η καριέρα του και πέρυσι έπαιζε στη Ζενίτ.

ΕΥΑΝΘΙΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X