Κίνηση «ματ» της ΑΕΚ με Κοτσιλιάνο και Ζουπάνη

Κίνηση «ματ» της ΑΕΚ με Κοτσιλιάνο και Ζουπάνη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

8c684a54df89518b4946e9d120e9f2ed_LΣτην ΑΕΚ θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν η εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ των Κοτσιλιάνου και Ζουπάνη σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr.

Με δύο δυνατά χαρτιά θα διεκδικήσει την άνοδο στα σαλόνια της Volleyleague η ΑΕΚ, ούσα πολύ κοντά στο να υπογράψει με το ελληνικό δίδυμο των Κότσι/Ζούπα από απόψε κιόλας. Η Έλληνες διεθνείς του μπιτς βόλεϊ είναι ζευγάρι στην άμμο από την περίοδο 2010-11 και πέρσι αγωνίστηκαν στον ΟΠΕΡ.

Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος ήταν ήδη Πρωταθλητής Ελλάδας Ανδρών το 2010, και ο Νίκος Ζουπάνης Πρωταθλητής Ελλάδας Κ23 την ίδια χρονιά. Μαζί ξεκίνησαν το μακρύ ταξίδι με στόχο την κορυφή του διεθνούς Beach Volley. Ήδη την πρώτη χρονιά της συνεργασίας τους κέρδισαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών κι έκαναν μια καλή αρχή στις διοργανώσεις του εξωτερικού. To 2013 έκαναν τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του ελληνικού ανδρικού beach volley κατακτώντας την 5η θέση στο Grand Slam της Xiamen. Το 2014 κατέκτησαν βαλκανικού τίτλους, ευρωπαϊκά μετάλλια, και δύο φορές έφτασαν ένα βήμα από την τετράδα σε παγκόσμια τουρνουά όπεν.

Πηγή: volleynews

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X