«Η ΑΕΚ ενισχύεται, αλλάζουν οι συσχετισμοί δυνάμεων»

Τον προσέγγισε η ΑΕΚ, έμεινε στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kokonisΣυνέντευξη έδωσε ο Νίκος Κοκώνης σχολιάζοντας τόσο τον ΠΑΟΚ, όσο και τις μεταγραφές στο χάντμπολ μέχρι στιγμής.

Κι όμως, στο ερώτημα για τους στόχους της νέας σεζόν, ο ίδιος απαντά ότι θέλει με τον ΠΑΟΚ «τίποτα λιγότερο από τα πάντα. Τελειώσαμε την προηγούμενη σεζόν με μία απόλυτη ηθική δικαίωση πανηγυρίζοντας το νταμπ. Όλα τα προβλήματα, οι στεναχώριες της καθημερινότητας, η κούραση και οι αγωνίες μεμιάς ξεχάστηκαν την ώρα της κατάκτησης των δύο τίτλων. Για εμένα θα είναι ονειρεμένο να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο και στη νέα σεζόν. Παράλληλα υπάρχουν και άλλα κίνητρα. Η ομάδα είναι πιο ώριμη, πιο έμπειρη, με σημαντικές προσθήκες, νομίζω ότι θα έχουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Θέλουμε να παίξουμε πιο όμορφο χάντμπολ αφομοιώνοντας αυτά που ζητάει από πέρσι ο προπονητής. Θέλουμε να γεμίζει σε κάθε αγώνα το γήπεδό μας. Κίνητρα για να γίνεσαι καλύτερος βρίσκεις κάθε μέρα. Ένα ζητούμενο είναι η σκληρή δουλειά και το δεύτερο είναι η σταθερότητα που πρέπει να έχουμε».

Για τον 33χρονο πίβοτ η φετινή χρονιά είχε τις πιο έντονες συγκινήσεις σε σχέση με όσα έζησε στον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα επτά χρόνια. «Θεωρώ μοναδική στιγμή την κατάκτηση του κυπέλλου μέσα στην Πάτρα, αλλά αυτό που πετύχαμε φέτος ήταν κάτι ξεχωριστό. Αυτό που θα θυμάμαι είναι ότι κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, πήγαμε στο Άργος και κερδίσαμε στον πρώτο τελικό. Είχαμε απίστευτα ψυχικά αποθέματα, μια πραγματικά παλικαρίσια εμφάνιση. Αυτό ήταν το μεγάλο ματς του ΠΑΟΚ, η καλύτερη στιγμή της σεζόν, το βάζω πιο πάνω από τον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ και τον δεύτερο τελικό με τον Διομήδη, που πανηγυρίσαμε τους τίτλους», τόνισε ο Νίκος Κοκώνης.

Πριν μία εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, ο Κοκώνης τιμήθηκε ως ο κορυφαίος πίβοτ της προηγούμενης περιόδου. «Η θέση του πίβοτ είναι ιδιαίτερη, καθώς εξαρτώμαι από τους συμπαίκτες μου. Γι’ αυτό, λοιπόν, αυτή τη διάκριση θέλω να την αφιερώσω σε όλους τους συμπαίκτες μου και στο τεχνικό τιμ. Το θέμα, όμως δεν είναι οι ατομικές διακρίσεις, αλλά οι ομαδικές. Μέσα από τη βελτίωση της ομάδας γινόμαστε όλοι καλύτεροι. Πάντως, ήταν κάτι ευχάριστο για μένα, μία ηθική ανταμοιβή. Παράλληλα είναι ένα κίνητρο για να είμαι ακόμη καλύτερος του χρόνου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω να αποδείξω κάτι», σχολίασε.

Σήμερα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και κοινή διαπίστωση αποτελεί η αλλαγή στους συσχετισμούς δυνάμεων μεταξύ των ομάδων. Ομάδες όπως ο Φίλιππος Βέροιας, ο Ποσειδών Λουτρακίου, η ΑΕΚ και ο ΔΙΚΕΑΣ δείχνουν ότι ενισχύονται και αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει πιο δύσκολο έργο στο νέο πρωτάθλημα. «Είναι ευχάριστη έκπληξη ότι αρκετές ομάδες δυναμώνουν. Βλέπω ότι θα γίνει ένα απρόβλεπτο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτό πρέπει να μας κρατά σε εγρήγορση και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλω να ευχηθώ στους αθλητές όλων των ομάδων να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και ατυχίες. Όλοι, στο άθλημα, πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο», υπογράμμισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X