Οριστικό «όχι» του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ - Παραμένει στην Νιούελς Ολντ Μπόις

Η «μαφία» των Αργεντίνων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÊÏÊÏÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÁÅÊ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2010-2011) SCOCCO ATROMITOS - AEK (CUP FINAL 2010-2011)Η επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να γίνει πράξη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr, ο Αργεντινός επιθετικός αποφάσισε οριστικά να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις, τουλάχιστον μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι από την πλευρά του Δικεφάλου έκαναν ό, τι περνούσε από το χέρι τους για να τον ντύσουν ξανά στα κιτρινόμαυρα.

Όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό το enwsi.gr, μετά τα τρία πρώτα ματς της Νιούελς για το πρωτάθλημα, ο “υδραυλικός” αναμενόταν να ξεκαθαρίσει οριστικά τις προθέσεις του. Αυτό κι έγινε. Χθες η ομάδα του ηττήθηκε από τη Ροζάριο Σεντράλ, αλλά η πίεση που του άσκησε ο προπονητής (και φίλος) του, Λούκας Μπερνάρντι, για να παραμείνει ο ηγέτης της Νιούελς Ολντ Μπόϊς, ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Σκόκο αποφάσισε να πει “όχι” στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός πάντως δεν έκλεισε οριστικά την “πόρτα” της Ένωσης, αφού στο φινάλε του πρωταθλήματος, δηλαδή τον προσεχή Δεκέμβριο, όλα μπορεί να συμβούν, σε περίπτωση βέβαια που ενδιαφέρεται ακόμα η ελληνική ομάδα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X