Το…ντέρμπι κρίθηκε με γκολάρα του Γιόχανσον με βολίδα από μακριά (VIDEO)

Το…ντέρμπι κρίθηκε με γκολάρα του Γιόχανσον με βολίδα από μακριά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasilantonopoulos-labropoulos-johanson-βασιλαντωνοπουλος-λαμπροπουλος-γιοχανσονΤο μοίρασμα στις 11άδες που έκανε ο Δέλλας στην προπόνηση ενόψει του φιλικού με την Κορόνα Κιέλτσε, έβγαλε μεγάλο…ντέρμπι στην Οπαλένιτσα. Οι δύο 11άδες ήταν ισοδύναμες και το ματς (στο λίγο ελεύθερο διάστημα που άφησε ο τεχνικός της ΑΕΚ) κρίθηκε από γκολ του Γιάκομπ Γιόχανσον. Τι γκολ δηλαδή, γκολάρα όπως θα δείτε και στο video του enwsi.gr για τη βολίδα του Σουηδού μέσου από μακριά.

Ο Γιόχανσον ήταν σε ομάδα που είχε τους Σβάρνα και Γροντή στα δύο άκρα, Τζανετόπουλο, Λαμπρόπουλο κεντρικό δίδυμο και τον Ανάκογλου παρτενέρ του Σουηδού. Ο Κρισάντους ήταν στην κορυφή της επίθεσης με τους Γκάλο, Βάργκας και Ζόριτς να κινούνται πίσω του, από δεξιά προς τα αριστερά.

Στην άλλη πλευρά, ο Δέλλας τοποθέτησε τους Βασιλαντωνόπουλο και Πεταυράκη στα δύο άκρα, με τους Κολοβέτσιο και Αρθο κεντρικό δίδυμο. Οι Κορδέρο και Σιμόες ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ και στην επίθεση ήταν οι Πλατέλλας (δεξιά), Μπαρμπόσα (αριστερά), Αραβίδης στην κορυφή και ο Τζιμπούρ που ερχόταν από πίσω.

[youtube id=”EwRK00R5mgg” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X