Ένας Σκόκο δεν έφερε την ...άνοιξη για τη Νιούελς που έχασε έδαφος στη μάχη για την πρωτιά

«Ο Σκόκο θέλει τον... χρόνο του»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

skokoΤα μάτια στραμμένα στον Νάτσο Σκόκο είχαν για μια ακόμα φορά οι άνθρωποι της ΑΕΚ, οι οποίοι ως το τέλος του μήνα περιμένουν την οριστική του απάντηση για το αν θέλει να επιστρέψει ή όχι στην Ελλάδα. Ο Αργεντινός βρέθηκε για μια ακόμα φορά στην ενδεκάδα της Νιούελς Ολντ Μπόις κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Τίγκρες, η οποία έληξε χωρίς νικητή.

Ο Σκόκο ήταν ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων που κατάφεραν να ξεχωρίσουν, χάνοντας δύο ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 73ο λεπτό μάλιστα ο διαιτητής όχι απλώς του αρνήθηκε πέναλτι μετά από ανατροπή του αντιπάλου τερματοφύλακα κι αφού πρώτα είχε κοντρολάρει εντυπωσιακά τη μπάλα, αλλά θεώρησε ότι έκανε “θέατρο” και του έδειξε κίτρινη κάρτα. Το γεγονός αυτό εκνεύρισε τον πρώην άσο του Δικεφάλου, ο οποίος δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός ως το φινάλε του ματς.

Σε ότι αφορά στο πως συνδέεται αυτό το παιχνίδι με το θέμα της μεταγραφής του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ, η ισοπαλία της Νιούελς την κρατάει και πάλι μακριά από τις πρώτες θεσεις της βαθμολογίας, γεγονός το οποίο ενισχύει την προσπάθεια των ανθρώπων της Ένωσης. Πολύ σημαντικό είναι το επόμενο ματς κόντρα στη Ροζάριο Σεντράλ. Το τοπικό ντέρμπι, στο οποίο σε περίπτωση ήττας της Νιούελς θα την αφήσει ακόμα και πιο πίσω από την κορυφή και υπάρχει περίπτωση να σημάνει εξελίξεις για την υπόθεση Σκόκο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X