"Κορμός" Football League και οι "νέοι"

Το πρώτο δίτερμα της χρονιάς – Χωρίς γκολ και με δοκάρι Σιμόες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÑÙÔÇ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÊΤα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η ΑΕΚ έχει αποκτήσει εφτά ποδοσφαιριστές και πάει σίγουρα για τουλάχιστον δύο με τρεις επιπλέον προσθήκες. Τι σημαίνει αυτό; Πρακτικά ότι το επίπεδο του ρόστερ ανεβαίνει και φυσικά, όπως είναι λογικό, αυξάνεται και ο ανταγωνισμός σε κάθε θέση. Θυμίζω πάντως ότι πρόθεση των ανθρώπων της Ένωσης στην αρχή της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν ήταν να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις έτσι ώστε να δημιουργθεί ένα ισχυρό σύνολο, από το οποίο θα προέκυπτε ο “κορμός” της ενδεκάδας με την επιστροφή της ομάδας στη Super League. Το αν επετεύχθη ή όχι αυτός ο στόχος θα αποδειχθεί μέσα στο γήπεδο, απλώς με τα τωρινά δεδομένα μπορούμε να έχουμε μια πρώτη γνώμη.

Κατά την προσωπική μου άποψη, λαμβάνοντας υπόψιν την εικόνα που έδειξαν πέρυσι οι “κιτρινόμαυροι”, στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ διεκδικούν θέση με περισσότερες πιθανότητες οι: Ανέστης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας και Αραβίδης. Εννοείται ότι δε συμπεριλαμβάνω σ’ αυτούς, τους τραυματίες Μπακάκη και Μάνταλο. Παίκτης – αποκάλυψη ήταν ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος έδωσε τα διαπιστευτήριά του δικαιώνοντας τον Δέλλα, ενώ λόγω της ποδοσφαιρικής ποιότητας του Μπαρμπόσα, η αλήθεια είναι ότι όλοι περίμεναν (και φυσικά περιμένουν) πολλά περισσότερα απ’ τον Πορτογάλο.

Με βάση πάντως τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν ήδη γίνει αλλά κι αυτές που αναμένονται, νομίζω ότι αποδεικνύεται στην πράξη πως υπάρχει πλέον μεγάλη πιθανότητα να δούμε (σε μεγάλο βαθμό) μια διαφοροποιημένη ενδεκάδα. Από τα νέα αποκτήματα θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι προβάδισμα για το αρχικό σχήμα θα έχουν κατά κύριο λόγο ο Γκάλο δεξιά στην άμυνα, ο Σιμόες στα χαφ, ο Βάργκας στον άξονα της επιθετικής τριάδας και ο Τζεμπούρ στην κορυφή της γραμμής κρούσης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα υπάρχουν το λιγότερο τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα και θυμίζω ότι οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται κανονικά. Εννοείται όμως ότι μια ομάδα επιπέδου ΑΕΚ δεν είναι δυνατόν να διαθέτει μόνο μια ενδεκάδα πρώτης γραμμής. Σχεδόν πάντα άλλωστε ο ανταγωνισμός φέρνει θετικά αποτελέσματα.

Υ.Γ: Θα ήθελα τη γνώμη σας για το πόσοι και ποιοι από το ρόστερ της προηγούμενης σεζόν έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα, με βάση τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X