Υπέγραψε ο Βάργκας

Υπέγραψε ο Βάργκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargas ipografesΤυπικά ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ειναι από το απόγευμα της Παρασκευής ο Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος υπέγραψε το διετές συμβόλαιο που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της Ένωσης. Ο διεθνής άσος από τη Βενεζουέλα, αφού πρώτα ξεκουράστηκε για λίγο στο ξενοδοχείο που θα διαμείνει αυτές τις μέρες, στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της ομάδας στο Ολυμπιακό στάδιο προκειμένου να βάλει την υπογραφή του και να αποτελέσει τυπικά ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου. Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ σημειώνεται χαρακτηριστικά:

“Η ΑΕΚ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Ρόναλντ Βάργκας. Ο 28χρονος διεθνής Βενεζουελανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας”.

Nωρίτερα είχε αφιχθεί στο Ελ. Βενιζέλος και το enwsi.gr ήταν εκεί, καταγράφοντας με εικόνα και ήχο τις πρώτες στιγμές του στην Ελλάδα. Δείτε ΕΔΩ βίντεο και φωτογραφίες από το αεροδρόμιο, καθώς και τις πρώτες του δηλώσεις.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

vargas oaka kaskol

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X