Η μορφή του Eurocup 2015-16

ΦΩΤΟ από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

×ÅÑÓÔÏÍ ÓÁÊÏÔÁ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ HAIRSTON SAKOTA  OLYMPIAKOS - AEK (BASKET LEAGUE 2014-2015)Η Ευρώπη μπαίνει και πάλι στη ζωή της ΑΕΚ, καθώς η συμμετοχή της στο Eurocup είναι πλέον δεδομένη.

Το μεσημέρι της 9ης Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση για τις 36 ομάδες, που θα τοποθετηθούν στους 6 ομίλους της διοργάνωσης. Κάθε όμιλος θα έχει 6 ομάδες και θα διεξαχθούν 10 αγωνιστικές. Από κάθε γκρουπ θα πάρουν την πρόκριση οι τέσσερις πρώτες, θα απομείνουν 24, αλλά θα προστεθούν σε αυτές οι 8 ομάδες που δεν θα προκριθούν στο Top 16 της Ευρωλίγκα.

Οι 32 ομάδες που θα συνεχίσουν θα χωριστούν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων, απ’ όπου θα προκριθούν οι δύο πρωτοπόροι. Από τη φάση των «16» και μετά, τα ζευγάρια θα κρίνονται σε διπλές αναμετρήσεις, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον τελικό. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα εξασφαλίσει θέση για την Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου.

Κάτοχος του τροπαίου είναι η Χίμκι, η οποία επικράτησε στους τελικούς του Απρίλη της Γκραν Κανάρια (91-66 και 83-64).

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X