Την απόφαση της Euroleague περιμένει η ΑΕΚ, που είναι φαβορί για να πάρει μέρος στο Eurocup

ΦΩΤΟ από τη γιορτή της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakota aggelopoulosΗ Δευτέρα είναι μια μέρα που θα αποτελέσει ορόσημο για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, καθώς αναμένεται να σφραγιστεί η επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά το 2007.

Η Euroleague θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της, για τις ομάδες που θα πάρουν τις άδειες συμμετοχής (wildcard) τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο Eurocup και η ΑΕΚ περιμένει την… ετυμηγορία, έχοντας περισσότερες πιθανότητες να τοποθετηθεί στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Βασίλισσας», ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε συναντηθεί στις αρχές Ιουνίου με τον Ζόρντι Μπερτομέου και είχε παρουσιάσει στον Καταλανό παράγοντα τον σχεδιασμό της ΑΕΚ για το άμεσο μέλλον. Ήταν μια συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα.

Ο Μπερτομέου έχει πολύ καλή άποψη για όσα έχει παρουσιάσει ως τώρα η διοίκηση Αγγελόπουλου, αλλά και όσα αναμένεται να πράξει στη συνέχεια. Η Euroleague θέλει στις διοργανώσεις της, ομάδες με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, που να διαθέτουν μοντέρνα γήπεδα με σημαντική προσέλευση κόσμου, που φυσικά θα μένει μακριά από ακραίες συμπεριφορές. Η ΑΕΚ στο αγωνιστικό κομμάτι έκανε “άλματα” τη σεζόν που πέρασε και αναμένεται να παρουσιάσει ακόμη καλύτερο ρόστερ την επόμενη. Ταυτόχρονα, άπαντες μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα που δημιουργούσε ο λαός της στο ΟΑΚΑ, γεγονός που πάντα εκτιμάται από τους ανθρώπους της Euroleague σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όλα δείχνουν ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του θα επαναφέρουν την Ένωση στην Ευρώπη και θα συνεχίσουν να δουλεύουν, ώστε η ομάδα να καθιερωθεί σε διεθνές επίπεδο. Πιθανότατα το Eurocup θα είναι το πρώτο βήμα για τη «Βασίλισσα», αλλά αυτή θα είναι μόνο η αρχή, θα είναι μόνο η βάση για ένα πολύ καλύτερο μέλλον με στόχο τη διαρκή συμμετοχή της ΑΕΚ στην Ευρωλίγκα.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X