Είτε έτσι, είτε αλλιώς, ας αποφασίσει

Κίνηση της ΑΕΚ για τον Ανδρεόπουλο, να κλείσει με άμεσο τρόπο το θέμα θέλει η Ένωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

andreopoulos soiledisΜια μεταγραφή, η οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί και τυπικά εδώ και καιρό, μετατρέπεται από το …πουθενά σε “σίριαλ”. Πολλοί ενδεχομένως να πουν ότι λίγη σημασία έχει, αφού πρόκειται απλώς για έναν νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή και ότι η απόκτησή του δεν αποτελεί βασική προτεραιότητα. Για διάφορους λόγους δε συμμερίζομαι απόλυτα τη συγκεκριμένη άποψη. Ένας απ’ αυτούς είναι το γεγονός ότι με την παρουσία του στη Super League που ολοκληρώθηκε, ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος απέδειξε ότι πρόκειται για έναν από τους λίγους νεαρούς παίκτες που κατάφεραν όχι απλώς να ξεχωρίσουν στο πρωτάθλημα, αλλά να δείξουν ότι μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής ελπίδων, ενώ έχει περάσει και από όλες τις μικρότερες εθνικές ομάδες. Έτσι κι αλλιώς πάντα ήμουν υπέρμαχος της άποψης ότι οι ομάδες οφείλουν να έχουν στο ρόστερ τους ταλαντούχους γηγενείς παίκτες, οι οποίοι να διαθέτουν τα στοιχεία ώστε να ενσωματωθούν άμεσα στο σύνολο και φυσικά να δώσουν βοήθεια στην επίτευξη των στόχων.

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι θέλει τον παίκτη και για το λόγο αυτό άλλωστε εδώ και καιρό έχει συμφωνήσει μαζί του, με μοναδική εκκρεμότητα να παραμένει η συμφωνία και με την Κέρκυρα. Η χθεσινή αποκάλυψη του enwsi.gr σχετικά με τη “σφήνα” του Ολυμπιακού στην υπόθεση για να “κλέψει” τον παίκτη, αποτελεί έναν ακόμα λόγο για τον οποίο πρέπει να τελειώνει άμεσα αυτή η μεταγραφή. Είναι δεδομένο ότι στον Πειραιά (όσο κι αν για μια ακόμα φορά δεν πρόκειται να παραδεχθούν ότι ενδιαφέρθηκαν και μάλιστα με επίσημη πρόταση) θέλουν να μπλοκάρουν τη μεταγραφή της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής, αφού είναι γεγονός ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια σχεδόν ποτέ δεν έδωσαν τις ευκαιρίες που έπρεπε σε νεαρούς Έλληνες παίκτες. Ο Ανδρεόπουλος φαίνεται ότι το γνωρίζει και για το λόγο αυτό ποτέ δεν έκρυψε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Η ΑΕΚ πάντως, έστω και επικοινωνιακά, οφείλει να πάρει άμεσα μια απόφαση για το τι θα κάνει με τον παίκτη. Ακόμα και για έναν νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή θα είναι ήττα αν αποδειχθεί ότι τον ήθελε, είχε συμφωνήσει μαζί του και τελικά αυτός κατέληξε στον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό είτε πρέπει να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή, είτε να ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X