"Στόχος η ζωή και όχι η ζωή μας στόχος"

"Στόχος η ζωή και όχι η ζωή μας στόχος"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

victoriaΗ ομάδα “Hasta la victoria Siempre” είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι μια ομάδα που εκφράζει το πραγματικό νόημα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να έχει έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα. Από τους παλαίμαχους της ΑΕΚ Σεραφείδη, Ατματσίδη και Σιμυγδαλά, μέχρι τους πρώην κιτρινόμαυρους Κυριακίδη και Μάρκο αλλά και τον φροντιστή Νίκο Κορομηλά. Οι δράσεις της ομάδας πολλές και πολυμορφικές. Στο πλαίσιο αυτών των δράσεω με σκοπό τη στήριξη και ανάδειξη των προβλημάτων που μαστίζουν ομάδες πολιτών,συνδιοργάνωσε με την Εθνική Αστέγων,τον Σύλλογο Εργαζομένων ΨΝΑ,Κοινωνική Επανένταξη 18 ΑΝΩ μία μοναδική εκδήλωση ανθρωπιστικού-πολιτισμικού χαρακτήρα.
Μετά τη μικρή συναυλία του μέλους της ομάδας και τραγουδοποιού Βασίλη Λέκκα ακολούθησε τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων και με σύνθημα “στόχος η ζωή και όχι η ζωή μας στόχος”.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X