Μεταγραφές αεροδρομίου

Μεταγραφές αεροδρομίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

CIRICΑρχίζουμε με τα έως τώρα δεδομένα. Η ΑΕΚ έχει πραγματοποιήσει ήδη πέντε μεταγραφές. Στα χαφ έχει ανακοινώσει τον Σιμόες και έχει συμφωνήσει με τον Ανδρεόπουλο (μένει να τα βρει και με την Κέρκυρα). Στην άμυνα έχει ανακοινώσει τους Γκάλο και Βασιλαντωνόπουλο. Στην επίθεση έχει ανακοινώσει τον Τζεμπούρ, ενώ έχει συμφωνήσει με τον Βάργκας. Συνολικά έξι κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, εκ των οποίων καμία δεν ήταν ικανή να στείλει μαζικά τον κόσμο στο αεροδρόμιο. Εδώ τίθεται το ερώτημα, κατά πόσο τελικά βοηθούν μια ομάδα αυτές οι μεταγραφές αεροδρομίου; Η λογική λέει ότι ένας τέτοιος παίκτης, το όνομα του οποίου κάνει …γκελ στους φιλάθλους αφού αποδείξει εντός αγωνιστικού χώρου την αξία του, ότι θα κάνει τη διαφορά και θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα. Παράλληλα με τέτοιες κινήσεις μια διοίκηση στέλνει …μήνυμα και στους αντιπάλους για τις προθέσεις της, αποδεικνύοντας ότι θέτει υψηλούς στόχους.

Όλα αυτά με βάση τη λογική, γιατί στην πράξη δεν αποδεικνύονται πάντα τα παραπάνω. Δεν είναι άλλωστε λίγα τα παραδείγματα ποδοσφαιριστών, για τους οποίους έσπασαν (χωρίς εισαγωγικά) τα αεροδρόμια και στη συνέχεια αποδείχθηκαν κατά πολύ κατώτεροι του αναμενομένου. Πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί ο Γκούντγιονσεν, ο οποίος βέβαια είχε το ελαφρυντικό του σοβαρού τραυματισμού, αν και μέχρι τότε δεν είχε καταφέρει να θέλξει με την αγωνιστική του παρουσία. Πιο παλιά οι περισσότεροι ενδεχομένως να θυμούνται τι είχε συμβεί με τον Ντράγκαν Τσίριτς (είχε σπάσει το δυτικό αεροδρόμιο για χάρη του), αλλά ο Σέρβος κινήθηκε στα …ρηχά. Μ᾽αυτό δεν εννοώ ότι οι παίκτες τέτοιου επιπέδου, δεν χωράνε σε μια ομάδα. Μην παρεξηγηθώ. Ίσα – ίσα, για έναν σύλλογο με τη δυναμική της ΑΕΚ που πάντα έχει ως μοναδικό στόχο την κορυφή, είναι απαραίτητο να διαθέτει παίκτες υψηλού επιπέδου. Παίκτες – ονόματα, όπως συνηθίζουμε να τους χαρακτηρίζουμε. Γι᾽αυτό και θεωρώ απαραίτητο η Ένωση να συνδυάσει την επιστροφή της στη Super League με τουλάχιστον μια τέτοια κίνηση.

Το πιο σημαντικό όμως για μένα είναι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος να συνεχίσουν να ενισχύουν το ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα έχουν κίνητρο να προσφέρουν και να αποδείξουν ότι μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ΑΕΚ. Με βάση τα στοιχεία που γνωρίζουμε ως τώρα τόσο ο Τζεμπούρ, όσο και ο Βάργκας, ο Σιμόες και ο Γκάλο είναι τέτοιοι παίκτες. Μεταγραφές στοχευμένες που μπορούν να αποτελέσουν ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο με στόχο την κορυφή. Επαναλαμβάνω όχι μόνοι τους. Ο Τζεμπούρ ενδεχομένως μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη της ΑΕΚ, αλλά δε αρκεί. Χρειάζονται κι άλλες τέτοιες κινήσεις, οι οποίες θα συνδυάζουν τον ενθουσιασμό των φιλάθλων με την αγωνιστική διαφορά.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X