Επιβεβαίωση από Ανόρθωση για το φιλικό με ΑΕΚ

Επιβεβαίωση από Ανόρθωση για το φιλικό με ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

468a44a7b2f75610c51d8c363aee697eΟ Μάρινος Μήτρου, εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, με δηλώσεις του επιβεβαίωσε το φιλικό με την ΑΕΚ το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί αρχές Αυγούστου στην Πολωνία.

Χαρακτηριστικά είπε στον SPORT FM Κύπρου «Είναι αλήθεια ότι θα παίξουμε φιλικό με την ΑΕΚ. Δεν το ανακοινώσαμε εμείς αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάμε στην Πολωνία και το ένα από τα φιλικά στις αρχές Αυγούστου θα είναι με την ΑΕΚ».

Για το φιλικό από το μεσημέρι αναφέρονται όλα τα μεγάλα site της Κύπρου, τονίζοντας ότι θα είναι ένα δύσκολο τεστ (το πιο δύσκολο από τα τρία που θα δώσει η κυπριακή ομάδα) απέναντι στη νέα ΑΕΚ ενώ αναφορά γίνεται και στο γεγονός ότι θα είναι τηλεοπτικό.

Μάλιστα, το anorthosi24 θυμάται το φιλικό του 2011 αναφέροντας «Ανόρθωση και ΑΕΚ συναντήθηκαν φιλικά το 2011 σε τουρνουά που φιλοξενήθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και το οποίο συγκαταλεγόταν στις εκδηλώσεις για τους εορτασμούς των 100χρονων. Στη σκιά του ταπεινού αποκλεισμού από την Ραποτνίσκι Σκοπιών, η Ανόρθωση είχε επικρατήσει της ΑΕΚ με 3-0, έχοντας ως σκόρερ τους Εμίλ Αγγέλοφ δις και Μάρκο Μιχαήλ.

Υπό τις οδηγίες του Στάνιμιρ Στόιλοφ, είχαν αγωνιστεί ως βασικοί οι Κόζατσικ, Άντιτς, Λεϊβακαμπέσι, Τόμασιτς, Σπρόγκελ, Κόλιν, Λαμπάν, Βουτσίτσεβιτς, Ρονκάτο, Λαμπόρδε και Αγγέλοφ Ε., ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Κωνσταντίνου, Αγγέλοφ Σ., Χ”Γεωργίου, Ρονκάτο και Ευθυμίου».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X