«Λυσσάνε» με τη νέα φανέλα της ΑΕΚ, ξεκάθαρη απάντηση από την ΚΑΕ προς ΕΣΑΚΕ

douvis-aggelopoulos-δουβης-αγγελοπουλοςΕίναι φανερό εδώ και μήνες, πως η ΑΕΚ έχει αλλάξει επίπεδο και δεν έχει πλέον ουδεμία σχέση με το μίζερο παρελθόν της, που έφτασε να τη σύρει ακόμα και στους υποβιβασμούς. Η «Βασίλισσα» βρίσκεται πλέον στο γκρουπ των ισχυρών του ελληνικού μπάσκετ και είναι σημαντικό πως δείχνει σε κάθε ευκαιρία τη δυναμική που αναπτύσσει και το πόσο ελκυστικό μέγεθος είναι.

Αυτό επιβεβαιώθηκε απόλυτα και στη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ με βασικό αντικείμενο τις τηλεοπτικές συμφωνίες της επόμενης χρονιάς, στην οποία η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε δια του Σταύρου Δουβή. Το σημαντικό αυτής της συνεδρίασης είναι πως έγινε απόλυτα ξεκάθαρο πως στο ελληνικό μπάσκετ υπάρχουν ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και οι 11 άλλοι.

Η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τον ΟΤΕ για επέκταση της – απόλυτα επιτυχημένης – συνεργασίας που είχαν αυτή τη χρονιά και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συμφωνία. Φάνηκε πάντως, πως το μέγεθος ΑΕΚ δεν μπαίνει σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες και συνδιαλέγεται μόνη της, βάσει του κόσμου, της ιστορίας και της δυναμικής της.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X