Σε καλό δρόμο οι επαφές με τον Χέρστον για να παραμείνει στη «Βασίλισσα»

Σε καλό δρόμο οι επαφές με τον Χέρστον για να παραμείνει στη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston-sakota-χερστον-σακοταΠαίκτης «κλειδί» για την τεράστια άνοδο της ΑΕΚ στη διάρκεια της σεζόν, ηγετική προσωπικότητα και παίκτης ομάδας που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο μέλλον, μοιάζει εύλογο πως ο Μαλίκ Χέρστον κατέχει κεντρικό ρόλο στα πλάνα του Ντράγκαν Σάκοτα για τη νέα σεζόν. Το πιο σημαντικό είναι πάντως πως οι επαφές με τον Αμερικανό φόργουορντ δείχνουν πως εξελίσσονται θετικά και είναι πολλές οι πιθανότητες παραμονής του στη «Βασίλισσα» και την επόμενη σεζόν.

Κομβική για τις εξελίξεις είναι η οριστικοποίηση της ευρωπαϊκής συμμετοχής για την ΑΕΚ. Είναι λογικό πως κάθε παίκτης υψηλού επιπέδου θέλει να παίζει με τους κορυφαίους και η Ενωση μπορεί να δώσει την προοπτική να παίξει ξανά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (πιθανότατα στο Γιούρο Καπ). Μόλις οριστικοποιηθεί αυτό, φαίνεται πως θα προχωρήσει και η ανακοίνωση της παραμονής του Χέρστον στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ της νέας χρονιάς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X