Γιορτή με Κολοβέτσιο στον Σ.Φ. Κατερίνης

Κολοβέτσιος στο enwsi.gr: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kolovetsios-κολοβετσιοςΟ Σύνδεσμος φίλων ΑΕΚ στην Κατερίνη γιορτάζει τα 32 χρόνια από την ίδρυσή του, παρουσία του Δημήτρη Κολοβέτσιου, ενώ ετοιμάζει εκδρομές για το φιλικό με τη Σεβίλλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος μας προσκαλεί τους πάντες με μεγάλη χαρά στην καλοκαιρινή μας εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 στα ”Θαλασσοπούλια” στην Παραλία Κατερίνης (live μουσική). Η αγαπημένη μας ΑΕΚ επέστρεψε για την κατάκτηση της κορυφής!!! Η καρδιά μας χτυπάει ακόμη πιο δυνατά!!! Γιορτάζουμε τα 32 χρόνια αγώνων στο πλευρό της και στα εύκολα και στα δύσκολα. Δουλεύουμε για μια βραδιά με διασκέδαση, πολύ κέφι και πολλές εκπλήξεις!!! Με πολλά χαμόγελα για τα καλύτερα που έρχονται. Η νύχτα θα γίνει ημέρα, ακούγοντας live τους ύμνους της ΑΕΚ και του Συνδέσμου μας. Θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο βράχος της ομάδας μας, ο αγαπημένος μας Δημήτρης Κολοβέτσιος. Είμαστε υπερήφανοι για τις έξι εκδρομές μας με πούλμαν που κάναμε στην Γ’, τις 5 στην Β’ και τα έξι πούλμαν που βάλαμε στον αγώνα με την μονίμως ευνοημένη ομάδα. Παράλληλα φτιάξαμε και τα καινούρια γραφεία μας, αντάξια του ονόματος της ΑΕΚΑΡΑΣ μας (έχουμε να κάνουμε και άλλα στον θαυμάσιο χώρο μας).. Στα δύσκολα ήμασταν κοντά στην ομάδα με εισιτήρια διάρκειας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Συνεχίζουμε την διάθεση των προσκλήσεων και πάμε να τις εξαντλήσουμε όλες. Κάθε πρόσκληση είναι και αναπνοή για τον Σύνδεσμο, αυτή την δύσκολη περίοδο. Διοργανώνουμε για το μεγάλο φιλικό με την Σεβίλλη 2 εκδρομές. Μια μονοήμερη Σάββατο 8 Αυγούστου με δήλωση συμμέτοχης, προκαταβολή 10Ε. Και μια διήμερη 8-9 Αυγούστου με δήλωση συμμετοχής προκαταβολή 15Ε. Διανυκτέρευση, καλή παρέα, βουτιές, ταβέρνα και αγώνα βόλεϊ με στοίχημα τις μπύρες!!! Κάτω από τον Όλυμπο και λίγο πριν τον Πύργο τον Λευκό ΑΕΚΑΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X