Μπέος: «Ευχάριστο που ανεβαίνει μια ομάδα όπως η ΑΕΚ»

Τους πήρε στο κράξιμο και ο δήμαρχος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mpeos-μπεοςΜε αφορμή τη μεταφορά του τελικού της Κ20 από τον Βόλο στη Λάρισα, ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε στην ΕΠΟ και στον Γιώργο Γκιρτζίκη! Ο δήμαρχος του Βόλου χαρακτήρισε «γλάστρα» τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και έκανε λόγο για «ξεφτίλες» στη Superleague! Ο Αχιλλέας Μπέος φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και δεν μάσησε τα λόγια του. Τα «έχωσε» στην ΕΠΟ, έκανε λόγο για παράγοντες που θεωρούν την ομοσπονδία και το ποδόσφαιρο δικό τους «μαγαζί» και τόνισε ότι πλέον το θέμα είναι προσωπικό…

Για το γεγονός πως μεταφέρθηκε ο τελικός πρωταθλήματος της Κ20 στη Λάρισα, ο Μπέος υπογράμμισε: «Ο όμορφος Βόλος δεν εκβιάζεται. Πολύ σύντομα θα πληρωθούν κατάλληλα αυτοί οι κύριοι. Οι περαστικοί παράγοντες τύπου Γκιρτζίκη, που έχουν δηλώσει πλήρη υποταγή σε κάποιες καταστάσεις και έχουν οδηγήσει το ποδόσφαιρο εδώ πέρα, μετράνε μέρες. Δεν καταλαβαίνουν πως δημιουργούν μέτωπα και νέους εχθρούς και ένας από αυτούς είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Δεν μετράει μέρες μόνο ο Γκιρτζίκης αλλά όλος ο θίασος της δουλοπρέπειας και της υποταγής. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν από εχθές και να βρεθούν άνθρωποι κοινοί και αποδεκτοί από την οικογένεια του ποδοσφαίρου για να προσπαθήσουν να αλλάξουν το κλίμα και να φέρουν τις οικογένειες πίσω στο γήπεδο. Το λάθος θα γίνεται και θα είναι αποδεκτό αλλά άλλο το λάθος και άλλο η ιδιοτέλεια και άλλο όλα αυτά που γίνονται για να πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει πρωτάθλημα και μόνος του γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια. Πήραν μια τραγική απόφαση και ντροπή τους. Αυτοί οι κακουργηματικά διωκόμενοι διοικούν το ποδόσφαιρο; Και εγώ είμαι κατηγορούμενος και αν και είμαι άδικα σέβομαι και είμαι εκτός του ποδοσφαίρου. Το ίδιοι πρέπει να κάνουν και αυτοί. Οφείλουν να κάνουν ένα διάλλειμα και να βγουν νέοι παράγοντες στην επιφάνεια. Τα αυτονόητα δεν τηρούνται. Κάθονται λες και η ΕΠΟ και το ποδόσφαιρο είναι δικό τους μαγαζί. Ο κ. Κομπότης ακολουθεί και αυτός ευλαβικά αυτό το πράγμα και δεν ασχολείται ποτέ με το ποδόσφαιρο. Αυτοί οι ξεφτίλες από την Σούπερ Λιγκ όμως γιατί δεν τον αντικαταστήσαν; Θα έπρεπε να πάει κάποιος άλλος άνθρωπος που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του. Τα αίσχη και τα όργια πληρώνονται. Προσβάλανε την πόλη μου και τώρα με έχουν απέναντι τους. Το θέμα είναι προσωπικό. Μια μαριονέτα και μια γλάστρα είναι ο κ. Γκιρτζίκης και δεν είναι ο μόνος. Τους χρησιμοποιούν ορισμένοι παράγοντες αλλά τελειώνουν».

Για την επιστροφή της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Μπέος τόνισε: «Δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες και δεν με αφορά. Είναι ευχάριστο το ότι ανεβαίνουν ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Ηρακλής που έχουν λαό, θα αντισταθούν και δεν θα είναι υποτακτικοί. Ελπίζω να ανέβει και ο Άρης και ο Ολυμπιακός Βόλου. Τέτοιες ομάδες αντιδρούν, έχουν κόσμο από πίσω και θέλω να πιστεύω πως με την συνδρομή του Υπουργού Αθλητισμού θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Δώσανε 500.000 ευρώ στον Ρανιέρι λες και είναι δικά τους και εγώ θα υποβάλλω μήνυση. Δεν ντρέπονται και δεν έχουν τσίπα πάνω τους; Τους νοιάζει μόνο η καρέκλα; Δεν ντρέπονται λίγο και δεν υπήρχαν αντιδράσεις; Τι να περιμένει κάποιος από παράγοντες που διοικούν την ΕΠΟ και έδιναν άδειες όπως ήθελαν; Βγαίνουν και θέλουν να πουλήσουν ηθική; Όπου ήταν δικά τους παραρτήματα τότε δεν υπήρχαν νόμοι, όπου υπήρχαν κόντρες υποτίθεται πως τηρούσαν τους νόμους».

Για το αν θα επανέλθει, ο Μπέος σημείωσε: «Εγώ δεν επανέρχομαι. Είμαι λάτρης και θέλω να εκπληρώσω το έργο που μου ανέθεσε ο πολίτης του Βόλου σε κόντρα κάποιων πολιτικών που έφτασαν την χώρα στη καταστροφή. Κόντρα σε αυτούς που νομίζουν πως οι δήμοι είναι δικό τους μαγαζί εγώ εκτελώ τον ρόλο που μου έδωσε ο Βολιότικος λαός. Αν όμως επιστρέψω κάποια στιγμή, θα μαθευτεί πρώτο και θα πέσει η ΕΠΟ από τα θεμέλια της. Πρώτα πρέπει να ηρεμίσει η οικογένεια μου και πρέπει να τηρήσω τον άδικο περιορισμό μου. Αν γίνουν αυτά και έχω την διάθεση και την οικονομική δυνατότητα θα γίνει ένα πανηγύρι έξω από την ΕΠΟ που τιμωρήσαν τον Αχιλλέα Μπεο χωρίς να υπάρχει τίποτα! Πιστεύω πως υπάρχουν έντιμοι δικαστές αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη. Εμένα θα με κρίνει ο κόσμος αν κάνω καλό έργο και θα με εκλέξει αλλιώς δεν θα με εκλέξει. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που πιστεύει σε εμένα αλλά και τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους που δεν προσπάθησαν να επηρεάσουν δικαστικές συνειδήσεις όπως έκαναν κάποιοι άλλοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X