Απίστευτο! Η ΕΠΟ αλλάζει την έδρα του τελικού των νέων λόγω της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

epo-εποΠόσο πολύ έχει διαβρωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται φανερό από τα απίστευτα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα με τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, με την οποία φαίνεται πως έχουν στενούς δεσμούς πολλά στελέχη της ΕΠΟ. Αλλά είναι τόση η παράνοια που επικρατεί, που η μεγάλη ΕΠΟ κατάφερε να διαλύσει ακόμα και τη γιορτή των πιτσιρικάδων, τον τελικό της Φούτμπολ Λιγκ των ομάδων νέων.

Ως γνωστόν, η ομάδα του Στέλιου Μανωλά ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει το Σάββατο στον Βόλο τον Εθνικό Γαζώρου. Αλλά ο Βόλος ανήκει στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, η οποία πλέον αποτελεί «κόκκινο πανί» για την ομοσπονδία, καθώς πρωτοστατεί στην κίνηση να πέσει η αμαρτωλή διοίκηση. Η ΕΠΟ αποφάσισε να αλλάξει την έδρα του αγώνα και πλέον τα πάντα βρίσκονται στον αέρα!

Στην ΑΕΚ επικρατεί αναβρασμός, καθώς είχαν ρυθμιστεί τα πάντα. Είχε κλειστεί η μετάβαση και η παραμονή της ομάδας στον Βόλο, οι παίκτες είχαν προετοιμαστεί για το παιχνίδι. Τώρα, αναζητείται έδρα κάπου στην κεντρική Ελλάδα, με φίλα προσκείμενη προς την ΕΠΟ διοίκηση για να διεξαχθεί το παιχνίδι. Αλλά η ΕΠΟ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά τη φοβερή ποιότητα της.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X