Μέχρι και στη…Χιλή μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ για την υπογραφή του Βάργκας

Η υπογραφή του Βάργκας στο συμβόλαιο απομένει για να ανακοινωθεί η μεταγραφή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargas1-βαργκαςΑν και η μεταγραφή του Ρόναλντ Βάργκας στην ΑΕΚ έχει φτάσει σε τελικό στάδιο, για ακόμα μια ημέρα δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση, καθώς δεν υπήρξε η υπογραφή του παίκτη στα συμβόλαια που έχουν υπάρξει. Οι εκπρόσωποι του Βενεζουελάνου αποχώρησαν καθώς τα πάντα φαίνεται πως έχουν διευθετηθεί, αλλά η απόσταση και η διαφορά ώρας δεν έχουν επιτρέψει ως τώρα την υπογραφή της συμφωνίας που θα σφραγίσει τη μεταγραφή.

Στην ΑΕΚ έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία πως η υπόθεση θα κλείσει ευνοϊκά άμεσα, με την υπογραφή των τελικών συμβολαίων και την αποστολή τους από τον Βάργκας. Ωστόσο, εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό μέσα στα επόμενα 24ώρα, οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται διατεθειμένοι να στείλουν εκπρόσωπο τους στη Χιλή – όπου βρίσκεται ο παίκτης ενόψει του Κόπα Αμέρικα – ώστε να πάρουν από κοντά την υπογραφή.

Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στον Μωάμεθ δηλαδή. Βέβαια, το θέμα μπορεί να προχωρήσει δίχως άλλη χρονοτριβή και ανάγκη υπερατλαντικών ταξιδιών, εάν ο Βάργκας βρει τη φόρμουλα για να αποστείλει τα υπογεγραμμένα συμφωνητικά. Τα κανονικά συμβόλαια με την παρουσίαση του παίκτη και κάθε επισημότητα θα υπογραφούν πλέον στην Αθήνα, όταν θα περάσει και από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X