Οι σκέψεις της ΑΕΚ για Ζήση και Μπουρούση

Οι σκέψεις της ΑΕΚ για Ζήση και Μπουρούση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÌÐÏÕÑÏÕÓÇÓ ÆÇÓÇÓ  ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÑÅÁË ÊÁÉ ÔÇÓ ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ (ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015)Η ΑΕΚ θέλει να ενισχυθεί με Έλληνες παίκτες υψηλού επιπέδου και ο Ντράγκαν Σάκοτα στη συζήτηση που είχε με τους ρεπόρτερ της ομάδας την Τετάρτη ήταν ξεκάθαρος. «Θέλουμε παίκτες όπως ο Ζήσης και ο Μπουρούσης, αλλά οι Έλληνες διεθνείς έχουν μεγάλα συμβόλαια. Θα είμαστε ευχαριστημένοι αν αποκτήσουμε έστω έναν από τους δύο».

Είναι γεγονός πως υπάρχει επαφή της ΑΕΚ με τον Ζήση και ο παίκτης έχει ακούσει την πρόταση της Ένωσης. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα αγαπητό πρόσωπο τόσο για τον κόσμο της ΑΕΚ, όσο και για τον προπονητή και τη διοίκηση. Επιπλέον, με την ποιότητά του είναι δεδομένο πως μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, ωστόσο η όποια εξέλιξη στην υπόθεση, έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τις διαθέσεις του Ζήση. O 31ενός ετών γκραντ μένει ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ, θα περιμένει να δει ποιες προτάσεις θα φτάσουν στα χέρια του και θα αποφασίσει.

Ο Ζήσης συμπλήρωσε την τρέχουσα σεζόν, μια δεκαετία μακριά από τα ελληνικά γήπεδα, καθώς αποχώρησε από την ΑΕΚ το 2005 και συνέχισε σε Μπένετον, ΤΣΣΚΑ, Σιένα, Ούνικς και Φενέρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X