Τη Δευτέρα συνάντηση Αγγελόπουλου με Μπερτομέου στη Βαρκελώνη

Συνάντηση κορυφής για τη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aggelopoulos-alexiou-αγγελοπουλος-αλεξιουΟ διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος θα βρεθεί τη Δευτέρα στη Βαρκελώνη, όπου θα έχει συνάντηση με τον Ζόρντι Μπερτομέου.

Ο πρόεδρος της Ευρωλίγκα προετοιμάζει τα πλάνα του για τη διοργάνωση της νέας σεζόν, ενώ η ΑΕΚ ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και επιθυμεί να ενημερωθεί για τις προθέσεις της διοργανώτριας.

Η ΑΕΚ είναι διαθέσιμη τόσο για το Eurocup, όσο και για την Ευρωλίγκα, ωστόσο ο Μπερτομέου με τους συμβούλους του θα αποφασίσουν σε ποια διοργάνωση θα τοποθετήσουν τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Το δεδομένο είναι πως υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις από την Ευρωλίγκα για τις ομάδες που συμμετέχουν στην κορυφαία διοργάνωση. Επιθυμούν κάθε ομάδα να διαθέτει μίνιμουμ μπάτζετ 4 εκατ. ευρώ, γήπεδο και εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου και φυσικά καλή προσέλευση θεατών, χαρακτηριστικά που η Ένωση διαθέτει.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X