Συγκλονιστικό «αντίο» του Παπαδόπουλου στο enwsi.gr: «Ευχαριστώ ΑΕΚ»

Συγκλονιστικό «αντίο» του Παπαδόπουλου στο enwsi.gr: «Ευχαριστώ ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

PapadopΑκολούθησε τον Φάνη Τσαούση σε μια διπλή αποχώρηση από την ΑΕΚ που έχει… ταρακούνησει όσους ξέρουν καλά το τμήμα χάντμπολ και το έχουν ζήσει από κοντά.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ΑΕΚ το 2006 δεν ήταν άνθρωπος των δηλώσεων. Στο παρκέ έλεγε ότι είχε να πει. Και με τον Ιωνικό Ν.Φ. και με την ΑΕΚ. Συλλογή τίτλων έκανε σε μια πλούσια καριέρα: 3 Πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 1 Σούπερ Καπ.

Το ματς στο Καματερό το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Ποσειδώνα Λουτρακίου ήταν το φινάλε του. Με την λήξη του ματς τελείωσε και μια μεγάλη καριέρα στο ελληνικό χάντμπολ, αλλά στην κερκίδα τον περίμενε όλη του… η ζωή. Η γυναίκα του Σοφία και ο διάδοχος.

Σήμερα στο enwsi.gr ανοίγει την καρδιά του. Τα λέει… όλα. Κατάθεση ψυχής από έναν άνθρωπο που ποτέ δεν του άρεσαν τα λόγια. Τώρα ήρθε η ώρα να τα πει:

«Εφτασε αυτή η δύσκολη στιγμή… Πολύ συγκινητική και τιμητική στιγμή βλέποντας και την αναγνώριση από τον κόσμο. Κάτι που ÁÅÊ - ÐÏÓÅÉÄÙÍÁÓ ËÏÕÔÑÁÊÉÏÕσημαίνει ότι κάτι κάναμε καλά. Έκλεισε ένας κύκλος στην ζωή μου. Ένας κύκλος 30 ετών με πολλά ανάμεικτα συναισθήματα χαράς, λύπης, προβληματισμού αλλά πάνω απ’ όλα περηφάνιας για ότι έχουμε πετύχει με αυτή την οικογένεια, την ομάδα.

Και έχω να θυμάμαι πολλά:

Σχέσεις ζωής: Με ανθρώπους που πέρασαν από αυτήν την οικογένεια… Ικανοποίηση για αυτούς που θα συνεχίσουν αυτό που χτίσαμε τόσα χρόνια, ελπίζοντας ότι θα υπάρχει αύριο έτσι όπως κατάντησαν το τμήμα. Και με σεβασμό και συγκίνηση για όσους συνεργαστήκαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Στιγμές: Ανεπανάληπτες και κάθε μία ξεχωριστή και πολύ δυνατή. Κάθε τίτλος είχε τα δικά του προβλήματα από πίσω, την δική του ιστορία, την δική του σημαντικότητα. Ένα κομμάτι της ψυχής μου. Κάθε νίκη ήταν με αίμα και ιδρώτα για εμάς, τίποτε δεν μας χαρίστηκε.

ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÁÅÊ (ÔÓÁËÅÍÔÆ ÊÁÐ 2010-2011)Κόσμος: Ανατριχίλα, δέσιμο, μαγικές αναμνήσεις, εξάρτηση, καύλ… και ο λόγος που δεν τα παρατήσαμε ποτέ στην ΑΕΚ με ότι ζήσαμε και εύχομαι να μην ζήσουν άλλοι αθλητές…

Θα είμαι δίπλα πάντα στην ΑΕΚ όποτε χρειαστεί. Είναι κομμάτι της ζωής μου, της ψυχής μου. Της χρωστάμε για όσα μας προσέφερε, πέρα από τα υλικά που πήραμε και ήταν ελάχιστα.

Ευχαριστώ όσους συνεργαστήκαμε στην ΑΕΚ από την πρώτη μέρα μέχρι και την τελευταία, ευχαριστώ τον κόσμο της ΑΕΚ, έστω και έναν αν ήρθε μία φορά ή και αυτούς που ήταν πάντα και παντού μαζί μας. Ελπίζω να σας δώσαμε χαρά και λόγο να είστε περήφανοι σε δύσκολες στιγμές για τον σύλλογο. Ήσασταν ο μοναδικός λόγος που τα ξεχνούσαμε πάντα όλα και παίζαμε. Σας ευχαριστώ όλους από την αρχή της καριέρας μου μέχρι το τέλος. Ευχαριστώ ΑΕΚ…»

Ο Γιώργος και ο Φάνης δεν θα λείψουν ποτέ από το πλάι της ΑΕΚ, άλλωστε δεν έλειψαν και ποτέ. Ραντεβού στην «Κίτρινη Γκαζόζα».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X