ΣΟΚ στην ΑΕΚ: Συνδεσμική κάκωση για τον Μπακάκη και φόβοι για ρήξη πρόσθιου χιαστού

ΣΟΚ στην ΑΕΚ: Συνδεσμική κάκωση για τον Μπακάκη και φόβοι για ρήξη πρόσθιου χιαστού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÂÏËÏÕ (ÐËÅÉ ÏÖ FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Μόνο αυτό έλειπε στην ΑΕΚ. Σε μια διεκδίκηση που δεν είχε μεγάλη ένταση στο κέντρο του γηπέδου, ο Μιχάλης Μπακάκης γύρισε το γόνατο του αριστερού του ποδιού και έπεσε κάτω σφαδάζοντας. Αμέσως έκανε σήμα προς τον πάγκο πως είναι κάτι σοβαρό και έδειξε να υποφέρει παρά τις προσπάθειες του Νίκου Πανταζή και του Αλκη Καλιακμάνη να τον συνεφέρουν.

Η αντικατάσταση του διεθνή δεξιού μπακ της ΑΕΚ ήταν επιβεβλημένη και μάλιστα αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο. Αμέσως όλος ο πάγκος της Ενωσης έπεσε πάνω στον Μπακάκη, προκειμένου να διαπιστωθεί τι συμβαίνει. Ο Μπακάκης παρέμεινε στον πάγκο για λίγο και έπειτα έφυγε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια.

Μετά το τέλος του αγώνα η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, ήταν ότι ο Μπακάκης υπέστη συνδεσμική κάκωση στο γόνατο και υπάρχει έντονη ανησυχία πως υπάρχει βλάβη στον πρόσθιο χιαστό. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις και αν επιβεβαιωθεί η δυσάρεστη εκτίμηση, τότε την Πέμπτη θα γίνει η χειρουργική επέμβαση. Η αποθεραπεία σε τέτοιες περιπτώσεις διαρκεί 5-6 μήνες, κάτι που σημαίνει πως ο ικανότατος μπακ της Ένωσης θα είναι έτοιμος προς το τέλος του έτους, έχοντας χάσει σημαντικό κομμάτι των υποχρεώσεων της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας.

Ο Μπακάκης έφυγε υποβασταζόμενος από τον Πεταυράκη από το ΟΑΚΑ και ήταν εμφανώς σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: “Σε συνδεσμιακο έλεγχο θα υποβληθεί αύριο το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο ο Μιχαλης Μπακακης προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στο γόνατο”.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X