Μέξας: "Μικρό προβάδισμα στην ΑΕΚ"

Μέξας: «Δύσκολο παιχνίδι, με ποιοτική ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mexas-μεξαςΟ προπονητής του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας μίλησε στον Arena FM για τον τρίτο προημιτελικό της Basket League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη.

«Η απώλεια του Αντεκμπόγιε αλλά και η κατάσταση του Νέιμικ είναι θέματα που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στον Άρη. Αλλάζουν τα δεδομένα και θα πρέπει κάποια παιδιά του Άρη να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Αναφέρομαι στον Πάσαλιτς, τον Τσιάρα και τον Μούρτο. Η άμυνα του Άρη θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη από το πρώτο παιχνίδι. Θα είναι ένα παιχνίδι στο Παλέ με κόσμο και με έναν πληγωμένο εγωισμό του Άρη. Η ΑΕΚ έδειξε αντίδραση στο δεύτερο παιχνίδι, θα είναι κλειστό ματς και δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην ΑΕΚ λόγω των απωλειών του Άρη.

Βλέπουμε πως στα πλέι – οφ ακόμα και οι Αμερικάνοι που μπορεί στην κανονική διάρκεια να μην είναι συγκεντρωμένοι, τώρα δίνουν μεγάλη σημασία στην άμυνα. Θα πρέπει ο κόουτς του Άρη να βρει κάποια τρικ για να καλύψει τις απουσίες. Ο κόσμος σίγουρα θα βοηθήσει και πρέπει παιδιά όπως ο Βεζένκοφ να παίξουν πάρα πολύ καλά. Σε αυτά τα ματς οι προσωπικότητες πρέπει να κάνουν το βήμα μπροστά».

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X