Με Τσίλη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Με Τσίλη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsilisΟ Άγγελος Τσίλης θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Νίκου Γεωργιάδη, στον πρώτο ημιτελικό της Α1 ανδρών του χάντμπολ, καθώς απαλλάχθηκε από την αθλητική δικαστή για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα με την Αναγέννηση Βύρωνα. To δελτίο του Κερκυραίου εξτρέμ είχε κρατηθεί από τους διαιτητές που είχαν σημειώσει ότι ο Τσίλης “κινήθηκε απειλητικά κατά αντιπάλου πιάνοντάς τον από το λαιμό”. Ο διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ στην απολογία του τόνισε ότι απλώς προσπάθησε να χωρίσει συμπαίκτες και αντιπάλους σε μία συμπλοκή προς το τέλος του αγώνα, με αποτέλεσμα να απαλλαχθεί λόγω αμφιβολιών.

Αυτό σημαίνει ότι μοναδική απουσία για τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό θα είναι αυτή του Κώστα Τσεσμετζίδη. Ο πρώτος αγώνας με την ΑΕΚ (η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες) θα γίνει στο κλειστό της Μίκρας, το Σάββατο στις 18:30, ενώ ο δεύτερος θα διεξαχθεί την Τετάρτη στην Αθήνα. Σε περίπτωση που χρειαστεί και τρίτο ματς, τότε θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X