Στη «Βασίλισσα» περιμένουν στήριξη από τον κόσμο στο μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ

Παροξυσμός στον κόσμο της ΑΕΚ για τη μεγάλη πρόκληση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos-basket-κοσμος-μπασκετΕίναι αλήθεια πως τις τελευταίες ημέρες, με την κουβέντα να περιστρέφεται κυρίως γύρω από το ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ, το πρωτάθλημα πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο, η Ενωση έχει παιχνίδι σήμερα και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικό. Το ματς με τον ΠΑΟΚ και η νίκη που θέλουν οι «κιτρινόμαυροι», μπορεί να είναι ακόμα ένα σημείο αναφοράς στην πορεία για την αναγέννηση. Αλλά άπαντες, περιμένουν πως σε αυτή τη διαδικασία οι παίκτες και ο Σάκοτα θα έχουν τη στήριξη του κόσμου.

Ουδείς παραγνωρίζει πως η μέρα και η ώρα δεν είναι η πλέον κατάλληλη. Από την άλλη, η προσπάθεια που γίνεται στην ΑΕΚ έχει φέρει τους Ενωσίτες ξανά δίπλα στο τμήμα μπάσκετ. Από τα αλώνια των τελευταίων ετών, η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται ξανά για τα σαλόνια και έχει ήδη σχηματίσει ρόστερ με παίκτες που δεν είχε ποτέ ξανά στο ρόστερ της. Και ο κόσμος αναμένεται να είναι και πάλι στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αλλωστε, το όνομα του αντιπάλου ανήκει στους παραδοσιακούς αντιπάλους της ΑΕΚ, ενώ και η βαθμολογική σημασία είναι μεγάλη. Βλέπετε, μπορεί απόψε κιόλας η Ενωση να βρεθεί στην πρώτη τετράδα, σε συνάρτηση βέβαια και με το αποτέλεσμα στο ματς του Αρη με τον – όλως περιέργως – αποδεκατισμένο Ολυμπιακό. Και θα είναι μια μεγάλη επιτυχία δεδομένων των συνθηκών και επιβεβαίωση πως η «Βασίλισσα» επιστρέφει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X