Πω, πω, ένας Αραβίδαρος!

Πω, πω, ένας Αραβίδαρος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-panahaiki-αεκ-παναχαικηΜε τέτοιο Αραβίδη στην 11άδα, η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στη μεγάλη κατηγορία. Αφιονισμένος ο «Αραβας», προσέθεσε ακόμα ένα σούπερ ματς στα πολλά που έχει κάνει εντός του 2015 και με δύο γκολ έδωσε τη νίκη απέναντι στην Παναχαϊκή με 3-0. Σε ένα παιχνίδι όπου η Ενωση δεν ικανοποίησε με την εικόνα της. Κυρίως, επειδή Γιόχανσον και Ανάκογλου κινήθηκαν σε ρηχά νερά και έχασαν τις μάχες στο κέντρο, ενώ οι περισσότεροι εκ των «κιτρινόμαυρων» δεν έδειχναν διάθεση και δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να «καθαρίσει» από νωρίς. Με τον Μπαρμπόσα να οργανώνει με μεγάλο ενθουσιασμό και εμπνεύσεις το παιχνίδι, η Ενωση ανέλαβε τα ηνία και σε μια από τις πρώτες επισκέψεις της στην περιοχή του Γεωργακόπουλου ευτύχησε να προηγηθεί. Ο Πλατέλλας γκρεμίστηκε από τον Κάργα και το αδιαμφισβήτητο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Αραβίδης. Ωστόσο, αντί αυτό το γκολ να απελευθερώσει τους «κιτρινόμαυρους», φάνηκε να τους αποκοιμίζει και επέτρεψαν στην Παναχαϊκή να μπει στο παιχνίδι.

Οσο περνούσε η ώρα, η ΑΕΚ γινόταν ολοένα και πιο φλύαρη στον τρόπο ανάπτυξης της, αλλά και ευάλωτη αμυντικά. Οι Πατρινοί άρχισαν να επισκέπτονται με αξιώσεις την περιοχή του Ανέστη και η Ενωση δεν είχε λύσεις. Η αμοιβαία αλλαγή θέσεων των Μπαρμπόσα και Αραβίδη (αριστερά ο Πορτογάλος, πίσω από τον Κρισάντους ο «Αραβας») δεν απέδωσε καρπούς. Η Παναχαϊκή κατάφερε – πολλές φορές επιστρατεύοντας σκληρό παιχνίδι – να κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή και να απειλεί την ΑΕΚ.

Ετσι φτάσαμε στο ημίωρο της αναμέτρησης ο Ανέστης να λέει το πρώτο σπουδαίο «όχι» σε τετ α τετ με τον Μαρουκάκη, ενώ λίγο έπειτα ο Ασίγκμπα έχασε ευκαιρία από τη μικρή περιοχή. Η ΑΕΚ έδειξε να συνέρχεται στο φινάλε του ημιχρόνου και είχε δύο καλές στιγμές με Κρισάντους και Πλατέλλα, αλλά η τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου ανήκε στους φιλοξενούμενους με το δοκάρι – και αφού παρενέβη ελαφρά ο Ανέστης – του Μπουντόπουλου. Η ΑΕΚ έμοιαζε δίχως ενέργεια και φαντασία, με πολλά λάθη σε όλες τις γραμμές.

Η εικόνα δεν άλλαξε δραματικά στο δεύτερο ημίχρονο. Βλέπετε, μπορεί η ΑΕΚ να μπήκε με φρεσκάδα και να έκανε κάποιες επιθέσεις που είχαν καλά στοιχεία, αλλά παρέμενε ευάλωτη αμυντικά και δίχως ουσία στο παιχνίδι της. Η Παναχαϊκή συνέχισε να φτάνει με αξιώσεις στην εστία του Ανέστη και να φτάνει με χαρακτηριστική ευκολία σε θέση βολής. Ο Δέλλας προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση, ρίχνοντας τον Σοϊλέδη στο ματς αντί του αρνητικού Κρισάντους.

Η ΑΕΚ βρήκε τη λύση και πάλι από τον Αραβίδη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ μάλιστα (το δεύτερο φετινό του γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έπειτα από εκείνο στα Ψαχνά) που αφαίρεσε κάθε άγχος για τη νίκη. Με 19 γκολ (τα 18 μέσα στο 2015), ο Αραβίδης δείχνει σε εκπληκτική κατάσταση και κάνει τη διαφορά για την Ενωση. Η ΑΕΚ κυριάρχησε απόλυτα από εκεί και έπειτα. Είχε μεγάλες ευκαιρίες με τους Γιόχανσον και Ανάκογλου, δοκάρι με τον Τζανετόπουλο και τετ α τετ με τον Αραβίδη, αλλά το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις με φοβερό βολέ του Μπακάκη.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Γιόχανσον, Ανάκογλου (89’ Φαγιέ), Πλατέλλας (83’ Λαμπρόπουλος), Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους (67’ Σοϊλέδης)

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός, 4-2-3-1): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Αλμπι, Κάργας, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Γκαντιάγκα (77’ Χαρτσιάς), Στεργίδης (75’ Κυβελίδης), Χοτζάλι (46’ Χύσα), Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης

Ο διαιτητής Λιαχούδης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κολοβέτσιο (36’), Μπακάκη (60’), Κάργα (3’), Ασίγκμπα (23’)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X