Το καλοκαίρι της ζωής μας

Το καλοκαίρι της ζωής μας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-petseta-αεκ-πετσεταΜερικές φορές, η αναμονή αξίζει τον κόπο. Αν και δεν είμαι θιασώτης της άποψης, πως όλα εδώ πληρώνονται, διαισθάνομαι πως αυτό το καλοκαίρι θα βρει την απόλυτη εφαρμογή του το συγκεκριμένο ρητό. Θα υπάρξουν τόσο συνταρακτικές αλλαγές στον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, που κάθε Ενωσίτης θα νιώσει πως άξιζε αυτή η αναμονή που πέρασε επί χρόνια. Γιατί αυτό το καλοκαίρι, θα μείνει στην ιστορία ως το καλοκαίρι της μεγάλης αλλαγής.

Η ΑΕΚ έπειτα από πολλά χρόνια – ούτε καν θυμάμαι από ποτέ – θα προχωρήσει στη δημιουργία δύο ομάδων (σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ) που θα πρωταγωνιστήσουν. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν σημαντικές μεταγραφές, καθώς ο σχεδιασμός βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο επίπεδο. Ο Ενωσίτης θα μπορεί να ονειρεύεται πως στο τέλος της σεζόν θα μπορεί να πανηγυρίζει τίτλους και διακρίσεις, όπως αρμόζουν στη λογική αυτής της ομάδας.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει ξανά στη θέση της. Όχι σε ρόλο ρυθμιστή ή απλά συμμετέχοντα στις διαδικασίες, αλλά ως πρωταγωνίστρια. Ακόμα και όσοι ειρωνεύονταν ή δεν πίστευαν, αντιλαμβάνονται πλέον πως τα πάντα έχουν δρομολογηθεί. Ισχυροί οικονομικά παράγοντες, σπουδαίοι παίκτες, ικανοί προπονητές, συσπειρωμένος κόσμος. Ιδανικός συνδυασμός, που θα έχει και ως κερασάκι στην τούρτα το νέο γήπεδο. Ερχεται και αυτό οσονούπω.

Το πιο σημαντικό είναι πως έπειτα από καιρό δεν δυναμώνει μόνο η ΑΕΚ, αλλά καθαρίζει και το σάπιο κατεστημένο. Μια πρωτοφανής χούντα που έζησε ο ελληνικός αθλητισμός (κόκκινη στο ποδόσφαιρο και πράσινη στο μπάσκετ) πνέει τα λοίσθια. Αυτό που γίνεται ολοένα και πιο φανερό κάθε μέρα που περνά είναι πως δεν τους έμεινε άλλος χρόνος. Ο κλοιός σφίγγει και τους αναγκάζει σε άτακτη φυγή. Και είμαστε μόνο στην αρχή της ιστορίας.

Γι’ αυτό σας λέω. Μπορεί να μπήκαμε μόλις στον Μάη, αλλά το μυαλό μου ήδη τρέχει σε όσα θα συμβούν αυτό το καλοκαίρι. Είναι πολύ σημαντικό, πως φτιάχνει ξανά η διάθεση του Ενωσίτη. Θα μπορεί να κάνει όνειρα πάνω στην πετσέτα της ΑΕΚ, δίχως να βάζει στο μυαλό του σκοτούρες για οικονομικές αδυναμίες, αστείες διοικήσεις, γραφικούς παράγοντες. Η ΑΕΚ αναγεννήθηκε (σχεδόν εκ της τέφρας της) και τώρα επιστρέφει. Μείνετε και εσείς να το απολαύσετε. Και δείτε σκηνές από τα προσεχώς, στο ανοιχτό και το κλειστό του ΟΑΚΑ, στα κτίρια της Ευελπίδων και αλλού.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X