Φημολογία για "Σόφο" και ΑΕΚ, την ώρα που η Μακάμπι σκέφτεται λύση συμβολαίου

Φημολογία για "Σόφο" και ΑΕΚ, την ώρα που η Μακάμπι σκέφτεται λύση συμβολαίου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Sofoklis_SchortsanitisΗ ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θέλει να συνεχίσει να αποκτά παίκτες υψηλής ποιότητας και δημοσίευμα από το Ισραήλ την εμπλέκει στην υπόθεση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Ο θηριώδης σέντερ δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του στο Τελ Αβίβ μετά το επεισόδιο με τον Λιούις της Χαποέλ Γκαλίλ Γκιλμπόα και είναι πολύ πιθανό να λυθεί το συμβόλαιό του, που εκπνέει το 2016.  Ο “Σόφο” είναι δεδομένο πως θα τιμωρηθεί τόσο από την ομάδα του, όσο και από την ομοσπονδία του Ισραήλ για το χτύπημα προς τον αντίπαλό του. Είναι γεγονός πως το κλίμα έχει χαλάσει εις βάρος του, ενώ και ο ίδιος φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω του την εμπειρία της Μακάμπι.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν ποιες είναι οι προθέσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ και αν πέρα από τον… καπνό, υπάρχει και φωτιά στην υπόθεση. Το βέβαιο είναι πως ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει διάθεση να ενισχύσει την ΑΕΚ ακόμη περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X