Το Σάββατο με Κηφισιά η ΑΕΚ Κ17

Το Σάββατο με Κηφισιά η ΑΕΚ Κ17
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

k17Την Κηφισιά θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ Κ17 το Σάββατο (25/4) στα Σπάτα, σε νοκ άουτ αγώνα για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών. Αναλυτικά η κλήρωση της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Νέων.

Η ομάδα του Άγγελου Χατζόπουλου που τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της (3ο) με 67 βαθμούς (σε 26 αγώνες είχε 21 νίκες – 4 Ισοπαλίες και μόνο μία ήττα) θα υποδεχθεί το Σάββατο στα Σπάτα την ομάδα της Κηφισιάς με στόχο την νίκη στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ.

Συγκεκριμένα το Σάββατο θα αγωνιστούν οι ομάδες που κατέλαβαν την 1η με την 4η θέση, δηλαδή, η Α.Ε.Κ. με την ΚΗΦΙΣΙΑ Α.Ε. και οι ομάδες που κατέλαβαν την 2η με την 3η θέση, δηλαδή ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ με το ΧΑΪΔΑΡΙ.

Η Ένωση στον τελευταίο αγώνα της 1ης φάσης του ομίλου της πέτυχε την 21η νίκη της και πήρε το πλεονέκτημα της έδρας. Επικράτησε με 3-0 των Τραχώνων. Τα γκόλ σημείωσαν οι οι Μουλτσιάς, Λημνιός και Λεγάτος.

Τον αγώνα της Ένωσης που έγινε στα Σπάτα παρακολούθησαν οι Άκης Ζήκος, Στέλιος Μανωλάς, αλλά και ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Γριτσόπουλος, Τάμπας, Λαζανάς, Πογκοσιάν, Μπούσης, Μπάμπης, Λημνιός, Μούλτζιας, Σπηλιώτης, Κωστάκης, Ανδριόπουλος

Πηγή: sportacademies

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X