Η σημερινή προπόνηση, όπως άλλωστε συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις (πριν από φιλικά παιχνίδια) είχε το ενδιαφέρον της στα Σπάτα. Και αυτό γιατί ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε μέσω του σημερινού προγράμματος τους παίκτες που θα απαρτίσουν τις δύο ενδεκάδες, με τις οποίες η ομάδα θα αγωνιστεί στα φιλικά παιχνίδια με την Καλλιθέα και τον Αχαρναϊκό.
Αρχής γεγομένης από το αυριανό, ο προπονητής ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα παίξουν από ένα ημίχρονο, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και το Σάββατο.
Το ενδιαφέρον της διαδικασίας έχει να κάνει με τον σχηματισμό, αφού ο προπονητής φαίνεται να επιλέγει σχήμα με ρόμβο, κάτι που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα σε επίσημα παιχνίδια.
Στην μια ομάδα είχε τους Λαμπρόπουλο-Κολοβέτσιο, Μπακάκη και Σοϊλέδη, με κόφτη τον Γιόχανσον. Οι δύο εσωτερικοί μέσοι ήταν οι Ζόριτς (αριστερά) και Φαγέ (δεξιά) με δεκάρι τον Γροντή. Οι δύο επιθετικοί που χρησιμοποιήθηκαν ήταν οι Κρισάντους και Πλατέλλας.
Η δεύτερη ενδεκάδα που θα αγωνιστεί αύριο περιλάμβανε τους Σαρρή και Τζανετόπουλο στο κέντρο της άμυνας και τους Πεταυράκη και Γεωργέα στα δύο άκρα. Στη μεσαία γραμμή σαν κόφτης αγωνίστηκε ο Ρόβας, έχοντας δεξιά του τον Κορδέρο και αριστερά τον Ανάκογλου. Τον ρόλο του επιτελικού μέσου ανέλαβε ο Μπαρμπόσα, με τους Αραβίδη και Ντούνη να αποτελούν την γραμμή κρούσης.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ
Ιταλός ρεπόρτερ: «Ο Άντονι πλησιάζει στη Μπέτις ως δανεικός»
Το κανάλι του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Κονσεϊσάο για την ήττα από τη Γιουβέντους: «Δεν ήμασταν πεινασμένοι για τη νίκη, έχω την ευθύνη να το αλλάξω αυτό»
Νέα «γκέλα» της Μπαρτσελόνα
Tα σημερινά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ (ΦΩΤΟ)