Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς τον Χογκ της Καλλονής κάνουν λόγο στη Μυτιλήνη

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς τον Χογκ της Καλλονής κάνουν λόγο στη Μυτιλήνη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

hoggΗ ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση των ποδοσφαιριστών που από το καλοκαίρι θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας στη Super League. Για τη θέση του τερματοφύλακα έχουν προταθεί αρκετά ονόματα, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι της Ένωσης δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός έμπειρου γκολκίπερ, με σκοπό να πλαισιώσει αυτούς που ήδη βρίσκονται στην ομάδα. Ο Γιάννης Ανέστης άλλωστε, ο οποίος τράβηξε το …κουπί στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, έχει πείσει τον Δέλλα και τους συνεργάτες του με την συνολική του παρουσία, ενώ τόσο ο Φώτης Καραγκιολίδης όσο και ο Ηλίας Βούρας εκμεταλλεύθηκαν τις λιγοστές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν από τον προπονητή του Δικεφάλου.

Τα σενάρια πάντως για ενίσχυση στα “δοκάρια” της ΑΕΚ συνεχίζονται αφού στην Μυτιλήνη κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ένωσης και για τον τερματοφύλακα της Καλλονής Άντριου Χογκ. Ο διεθνής Μαλτέζος γκολκίπερ, ο οποίος χθες έσπασε το μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού, δεν θα προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι ως το φινάλε της περιόδου και ήδη εξετάζει την επόμενη μέρα στην καριέρα του. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και στην Καλλονή επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ αφού ειδικά φέτος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν αποτελώντας έναν από τους βασικούς λόγους για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Αυτό που τονίζεται στο νησί τις τελευταίες ημέρες είναι ότι ο Χογκ έχει προταθεί στην ΑΕΚ χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει περισσότερο οι συζητήσεις.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X