Ο Κρισλάν φαντάζει ως η πιο εφικτή λύση, αποφασίζει ο Μελισσανίδης

Ο Κρισλάν φαντάζει ως η πιο εφικτή λύση, αποφασίζει ο Μελισσανίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

crislan-κρισλανΤο enwsi.gr σας ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του ταξιδιού που έκανε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία: Λούκα, Κρισλάν, Πέτρος, Βάλτερ, Ντιέγκο Μαουρίτσιο είναι παίκτες που ξεχώρισε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Ωστόσο, κανείς δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για όλους υπάρχει είτε ενδιαφέρον από σημαντικές ομάδες που εκτινάσσουν το κασέ τους, είτε παίζουν σε σπουδαίους συλλόγους και δεν είναι τόσο πρόθυμοι για να αποχωρήσουν.

Όλα δείχνουν πως η πλέον εφικτή επιλογή είναι ο Κρισλάν. Επειτα από τις διερευνητικές επαφές του Μιλοβάνοβιτς, φαίνεται πως η συμφωνία δεν θα απαιτήσει περισσότερες από 300-400.000 ευρώ. Πλεονέκτημα πως τα δικαιώματα του 23χρονου Βραζιλιάνου ανήκουν σε εταιρείες μάνατζερ (μία που έχει το 70% και άλλους δύο που μοιράζονται το υπόλοιπο 30%). Ωστόσο, όσο ο Κρισλάν σκοράρει κατά βούληση στο Παουλίστα – προηγείται στον πίνακα των σκόρερ – τόσο ελκύει ενδιαφερόμενους.

Στην ΑΕΚ ξέρουν πως πρέπει να κινηθούν γρήγορα, αλλά τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης είναι εκείνος που θα κρίνει εάν πρέπει να υπάρξει επένδυση σε μια τέτοια κίνηση. Ο Κρισλάν είναι σε καλή ηλικία, έχει κάνει τώρα το ξεπέταγμα του και η απόκτηση του θα έχει και μεταπωλητική αξία για την ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X