Καφφάτος: «Μπορεί να μην παίζω , αλλά θα είμαι κάπου εκεί»

Τιμά τον Καφφάτο ο ΠΣΑΤ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kaffatosΈχει περάσει τα καλύτερα του χρόνια με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μεγάλες χαρές και πολλές πίκρες. Ο Δημήτρης Καφφάτος μπορεί άμεσα να μην ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ, ωστόσο θα βρίσκεται στο πλευρό των πρώην συμπαικτών του.

Με συγκινητικά λόγια σχολίασε μέσω του enwsi.gr τον μεγάλο τελικό.

«Όλα τα παιδιά είναι μάγκες όχι μόνο γι αυτό που βιώνουν τώρα αλλά όλα αυτά τα χρόνια. Ένας τελικός πάντα κρύβει εκπλήξεις. Είναι ξεκάθαρο πως θα κερδίσει αυτός που το πιστεύει περισσότερο.. Ίσως το πλεονέκτημα λόγο έδρας και προπόνησης να είναι στον ΠΑΟΚ αλλά η ομάδα μας έχει δείξει πως ξέρει να μεταχειρίζεται παιχνίδια με την πλάτη στον τοίχο.. Ελπίζω και εύχομαι να ξαναγράψει ιστορία η ομάδα μας.. !!! Το τμήμα αυτό πλέον είναι καταδικασμένο να κάνει επιτυχίες.. Είναι καταδικασμένο να είναι πρωταγωνιστές… Είναι καταδικασμένο να παλεύει και μόνο του. Η ιστορία της ΑΕΚ γεννήθηκε κάπως έτσι, με μια ομάδα σαν αυτή του χάντμπολ χωρίς λεφτά, απλά να παίζει για τον κόσμο της και την ιστορία της. Μη διαγράφουμε την ιστορία μας!! Πρέπει να τους δώσουμε σημασία για να γράφουν ιστορία.!!! Καλή τύχη μάγκες μου. Μπορεί να μην παίζω αλλά θα είμαι κάπου εκεί… !!!!

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X