Κατσικογιάννης: «Ελπίζω να πάρουμε κάτι θετικό»

Κατσικογιάννης: «Ελπίζω να πάρουμε κάτι θετικό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsikogiannis-κατσικογιαννηςΈνας από τους παίκτες που κατά το παρελθόν έχει αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, με τον Ολυμπιακό, είναι ο Γιώργος Κατσικογιάννης. Ο χαφ της Καλλιθέας μίλησε για το ματς της Κυριακής (29/3) με την Ένωση, λέγοντας: «Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ έχει ξεφύγει από τις υπόλοιπες ομάδες της Football League. Και εμείς όμως είμαστε ανεβασμένοι στα τελευταία ματς και ελπίζω να πάρουμε κάτι θετικό. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει σε αυτούς τους αγώνες. Να κερδίσει ο καλύτερος». Σχολίασε και το γεγονός ότι με ορισμένους παίκτες της ΑΕΚ ήταν συμπαίκτης στον Ολυμπιακό: «Για 90 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι. Ελπίζω να γίνει καλό ματς και να είμαστε εμείς αυτοί που στο τέλος θα χαμογελάσουμε».

Με σημαντικές ελλείψεις θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον Ταύρο η Καλλιθέα. Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας Νίκος Παντέλης καταρτίζει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς δίχως να υπολογίζει σε αυτά τους τιμωρημένους Τάσο Ρουσάκη, Μάρσιο Πίκολο, Ηλία Μιχαλόπουλο καθώς και τον Ούγκο Μασάδο, ο οποίος είναι τραυματίας. Το μόνο θετικό έχει να κάνει με την επιστροφή του Πέτρου Λεβέντη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. O Παντέλης ζήτησε από τους παίκτες του να βρεθούν στο γήπεδο του Ταύρου και εκεί θα ανακοινώσει τη σύνθεση της δεκαοκτάδας λίγο πριν από την έναρξη του ματς.

Πηγή: footballleaguenews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X