Σενάριο για ΑΕΚ και Ιβανσιτς

Σενάριο για ΑΕΚ και Ιβανσιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

IvansicΤο προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να υπάρχουν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Λεβάντε.

Ο Λουκάς Βύντρα αναμένεται να αποχωρήσει, το ίδιο θα συμβεί με τον Πάπε Ντιόπ, «παίζει» το σενάριο και για τον Νίκο Καράμπελα και εσχάτως έχουν αναπτυχθεί πολλές φήμες και για τον Αυστριακό άσο της ομάδας, Αντρέας Ιβανσιτς. Σε Αυστρία και Ισπανία λέγεται και ακούγεται πως ο 31χρονος άσος είναι προς αποχώρηση και μάλιστα συνδέεται από πολλούς με πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα.

Μάλιστα, λέγεται πως ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενδεχομένως, να κοιτάζουν την περίπτωση του άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού, ο οποίος τη φετινή σεζόν μετρά 17 συμμετοχές και δη 1.164 αγωνιστικά λεπτά με ένα γκολ και μία ασίστ.

Θα υπάρξει θέμα Ιβανσιτς σε μία από τις δυο ομάδες; Θα φανεί… Το βέβαιο είναι πως ο Ιβανσιτς σκέφτεται την αποχώρηση και δεν λέει «όχι» στην προοπτική επιστροφής τοπυ στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε σε 90 ματς με τν Παναθηναϊκό έχοντας 13 γκολ και 18 ασίστ.

Πηγή: sportit

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X