Μάνταλος: «Η ΑΕΚ μιλάει… μέσα στο γήπεδο»

Μάνταλος: "Κάναμε το παιχνίδι μας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalosΣε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για όλους και για όλα δηλώνοντας «ευλογημένος» που αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που έδωσε στο gazzeta.gr ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης. Τι είπε για Ξάνθη, Ολυμπιακό, Δέλλα, Μπάγεβιτς, Μελισσανίδη;

“Στην ομάδα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ’ όσο το φανταζόμουν. Δυσκολεύτηκα λίγο στην πόλη της Αθήνας. Με δυσκόλεψε η κίνηση, οι δρόμοι. Τώρα έχω προσαρμοστεί μετά από 7 μήνες. Μου λείπουν οι φίλοι μου από την Ξάνθη και την Κομοτηνή. Αλλά έρχονται αυτοί, όποτε μπορώ πάω τους βλέπω κι εγώ”.

Για Ξάνθη: “Στην Ξάνθη αγωνίστηκα 2 χρόνια την Κ20 και άλλα πέντε στην πρώτη ομάδα. Μεγάλο διάστημα. Έκανα φίλους. Μου λείπει η Ξάνθη. Έφυγα σαν φίλος. Πολλά απ’ αυτά που έχω τώρα τα χρωστάω στην Ξάνθη. Εύχομαι κάποια στιγμή να ξανασμίξουν οι δρόμοι μας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης με έβαλε να παίξω μπροστά. Με πίστεψε στα 20. Αν δεν ήταν αυτός κι αν ήταν άλλος προπονητης που δεν με πήγαινε δεν θα ήξερα το μέλλον μου τώρα”.

Για ΑΕΚ: “Μια τέτοια επιλογή, όταν η ομάδα ήταν στη Γ’ Εθνκή, δεν περνούσε καν από το μυαλό μου ότι δεν θα ανέβει. Είχα στην αρχή κάποιες αμφιβολίες, αλλά αν με ρωτήσεις τώρα πάλι την ΑΕΚ θα επέλεγα. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί το ξέρουμε όλοι. Ήθελα χρόνο να το σκεφτώ… Ο χρόνος που χρειάστηκα ήταν μία ώρα…

Φέτος είμαστε μία ομάδα καινούργια σίγουρα. Θέλαμε χρόνο να δέσουμε. Στα πρώτα ματς είχαμε δυσκολευτεί, αλλά κερδίζαμε. Ήταν το πιο σημαντικό. Με τον καιρό παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο, κερδίζει και έχουμε φτιάξει ένα σύνολο που δύσκολα χάνει. Τότε τα λέγαμε μόνο. Τώρα δείχνουμε και παραδείγματα. Τον Ατρόμητο τον κερδίσαμε, με τον Ολυμπιακό παίξαμε καλά πήραμε ισοπαλία. Το καλό είναι πως η ΑΕΚ… μιλάει αλλά το δείχνει και στο γήπεδο”.

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: “Όταν παίρνεις εκτός έδρας ισοπαλία 1-1, είνα ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν μας εξασφαλίζει κάτι όμως. Έχουμε αρκετές ελπίδες να περάσουμε. Δεν έχουμε κάτι να μας κάνει να μη το πιστεύουμε. Σίγουρα θα είναι δύσκολα. Είναι καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά θα διεκδικήσουμε τις ελπίδες μας. Η ομάδα στο Καραϊσκάκη έδειξε ότι είναι ΟΜΑΔΑ. Πήγαμε στο γήπεδο του Ολυμπιακού παίξαμε μπάλα, δεν κλειστήκαμε πίσω. Δεχθήκαμε σίγουρα κάποια πίεση, είχαμε όμως ευκαιρίες να βάλουμε κι άλλα γκολ. Ήρθε τελικά το 1-1 που είναι καλό αποτέλεσμα”.

Για τη διαιτησία στο Καραϊσκάκη: “Δεν είμαι αρμόδιος να πω κάτι για τη διαιτησία. Το παιχνίδι το έδειξε η τηλεόραση και πολύς κόσμος το είδε. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του…”

Για την άνοδο: “Η ομάδα δείχνει την ίδια σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε για να πάρουμε τη διαφορά”.

Για τη μεταγραφή του κι αν είχε κλείσει στον Ολυμπιακό: “Έβλεπα τι γραφόταν. Όμως στην ουσία δεν υπήρχε κάτι επίσημο. Δεν είχα πρόταση. Δεν είχα μιλήσει καθόλου”.

Αν ήταν όνειρο να παίξει στην ΑΕΚ: “Από μικρός την έβλεπα να πρωταγωνιστεί, να παίζει Ευρώπη. Σίγουρα ότι παίζω στην ΑΕΚ είμαι ευλογημένος”.

Τι ομάδα υποστήριζε μικρός: “Πήγαινα στην Ξάνθη με τον παππού μου. Την παρακολουθούσε πολύ”.

Για την Εθνική: “Δεν το περίμενα να κληθώ τοσο σύντομα. Ήξερα ότι από τη στιγμή που θα πήγαινα στην ΑΕΚ η πόρτα της Εθνικής θα ήταν πιο κοντά, αλλά πίστευα πως πρώτα με το καλό να ανεβαίναμε στην Α’ Εθνική και μετά να γινόταν. Στην αρχή όταν μου είπαν πως με κάλεσαν στην Εθνική νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα”.

Για τον Δέλλα: “Ο κ. Δέλλας είναι νέος προπονητής. Τον βοηθάει πολύ ότι έπαιζε μέχρι πριν κάποια χρόνια ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή ότι έχει παίξει μπάλα. Το δουλεύει πολύ, το ψάχνει πολύ. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση με όλους και νομίζω φαίνεται”.

Για Μελισσανίδη: “Εμπνέει σιγουριά! Αγαπάει την ομάδα, το έχει δείξει. Προσπαθεί σε όλα τα προβλήματά της να στέκεται κοντά της. Στόχος όλων μας είναι να επιστρέψει στην Α’ Εθνκή”.

Για Μπάγεβιτς: “Αγαπάει την ομάδα. Είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές, ακολουθεί την ομάδα στα ταξίδια προσπαθεί να μας βοηθήσει με την εμπειρία του στα γήπεδο”.

Για τον κοσμο: “Αυτό που έχω αντικρίσει από την αρχή της σεζόν δε το φανταζόμουν. Έχει πολύ κόσμο και πολύ δίψα ο κόσμος της ΑΕΚ. Είναι το μεγάλο της όπλα και πέρυσι και φέτος και τα επόμενα χρόνια”.

Για το γήπεδο: “Θέλει η ομάδα να έχει το δικό της σπίτι. Ειναι διαφορετικά να παίζεις σε ένα γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ που χωράει 80.000, να παίζεις με 20-30000 κόσμο και να φαίνεται… άδειο. Έχω εμπιστοσύνη στον πρόεδρο και όλους οτι θα γίνει το γήπεδο, εύχομαι να καταφέρω να αγωνιστώ εκεί όταν θα γίνει”.

Για το μέλλον του: “Ποτέ δεν ήμουν άτομο που θα κοιτούσα σε βάθος πέντε χρόνια. Θέλω να παίξω με την ΑΕΚ και πιο ψηλά: και στην Α’ Εθνική, στην Ευρώπη στο Europa League, στο Τσάμπιονς Λιγκ αν τα καταφέρουμε μακάρι. Το όνειρό μου είναι να παίξω κάπου έξω σε μία μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό θα έρθει μέσα από την ΑΕΚ”.

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X